Vrije tijd

Vrije tijd nog leuker door relatiegeschenken met logo. Bereik uw relaties nu ook tijdens hun vrije tijdsbesteding en zorg voor een maximaal bereik. Uw relaties zijn tijdens hun vrije tijd vrolijk en zullen een relatiegeschenk dan ook positief ontvangen. Vooral als het artikel aansluit bij hun sport, hobby of andere vrije tijd besteding. Bovendien laat u uw relaties hiermee ook zien dat u het waardeert als zij even tijd voor hun zelf nemen. Hiermee wordt uw naam nogmaals in een positief daglicht gezet. Uiteraard kunnen wij uw relatiegeschenken bedrukken met uw logo en/of tekst.

Kies uit meer dan 100 sport en vrije tijd artikelen

In het assortiment bij Van der Laar vindt u een uitgebreid assortiment vrijetijdsartikelen. Het assortiment is ingedeeld in drie subrubrieken. Zo vindt u een zeer breed assortiment hobby artikelen met onder andere bidons en sleutelhangers. Ook bieden wij u diverse reisartikelen zoals bagagelabels en reisspellen die wij kunnen bedrukken met uw logo en/of tekst. Neem ook eens een kijkje in het assortiment fotolijsten. Hier maakt u uw relaties zeker blij mee.

Uw relatiegeschenken direct online besteld

Wilt u uw relaties verrassen met leuke vrijetijdsartikelen bedrukt met uw logo? Bij Van der Laar kunt u direct online al uw relatiegeschenken bestellen. Tijdens het besteltraject kunt u precies aangeven wat u gewenste aantal, kleur en opdruk is. Zo ontvangt u altijd een artikel dat geheel naar wens is bedrukt. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers. Ook bieden wij u de mogelijkheid een offerte of sample van het gewenste artikel aan te vragen.