Spellen & Speelgoed

Kinderspelletjes en speelgoed bedrukt met uw logo. Ook voor de allerkleinsten bieden wij relatiegeschenken. Verras uw ‘kleine’  relaties met leuke spelletjes bedrukt met uw logo. Hiermee maakt u niet alleen de kinderen blij, maar ook de ouders. Zij zullen het zeker waarderen dat u de kinderen iets leuks en leerzaams meegeeft. Denk bijvoorbeeld aan een leuke reisspel bedrukt met uw logo of een leuke spel voor tijdens het buitenspelen. De spellen zijn leuk voor jong en oud. Laat vandaag nog uw spellen en speelgoed bedrukken met uw logo en/of tekst.

Laat u verrassen door het leukste assortiment spellen

In het assortiment spellen vindt u talloze leuke spellen die kunt laten bedrukken met uw logo. In het assortiment vindt u naast spellen en kinderspeelgoed ook knuffels en anti-stressfiguren. U vindt altijd een artikel waarmee u uw ‘jonge’ relaties kunt verblijden. Ook bieden wij u een aantal leuke strandartikelen met o.a. leuke spellen en handige gadgets voor op het strand. Een leuk geschenk voor kinderen tijdens de warme dagen. Laat u verrassen door het assortiment en misschien vindt u ook een leuk (ontspannings-) spel voor uw zakelijke relaties.

Uw bedrukte spellen snel en direct online besteld

Wilt u ook jong en oud verrassen met een leuk spel bedrukt met uw logo? U kunt uw spellen en speelgoed direct online bestellen bij Van der Laar. Tijdens het besteltraject kunt u direct uw gewenste aantal, kleur en opdruk aangeven. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een offerte van het artikel aan te vragen. Wilt u het artikel eerst zien voordat u besteld? Vraag dan een sample van het artikel aan of breng een bezoek aan onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag verder met een persoonlijk advies op maat.