Sleutelhangers & Promotie

Sleutelhangers met logo als give away op beurzen en open dagenIedereen heeft er wel één aan zijn sleutelbos hangen. Verras uw relaties met een leuke sleutelhanger bedrukt met uw logo. Sleutelhangers zijn kleine, praktische geschenken om weg te geven. Geef de sleutelhangers bijvoorbeeld weg op een beurs of tijdens een open dag. De bezoekers en uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. De sleutelhangers geven uw beursstand of open dag extra lading. Uw boodschap zal langer blijven hangen bij uw bezoekers en relaties. Wacht niet langer en laat vandaag nog uw sleutelhanger bedrukken met uw logo en/of tekst.

Kies uit een ruim assortiment sleutelhangers

In het assortiment vindt u diverse sleutelhangers. Het assortiment luxe sleutelhangers bestaat uit elegante metalen sleutelhangers die u kunt laten graveren met uw tekst en/of logo. Ook bieden wij u goedkope sleutelhangers, deze zijn ideaal als give away. Het assortiment goedkope sleutelhangers bevat o.a. sleutelhangers met lampjes en flesopeners. Naast de sleutelhangers bieden wij u ook ander promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan keycords en lanyards. Maar u vindt er ook veel andere promotiemateriaal zoals pennen, aanstekers en meer.

Uw bedrukte sleutelhangers binnen 1 minuut besteld

Bij Van der Laar kunt u heel gemakkelijk uw bedrukte sleutelhangers bestellen. Vul direct online het bestelformulier in en geef uw gewenste aantal, kleur en opdruk aan. Uiteraard kunt u ook telefonisch bestellen. Onze medewerkers zullen u voorzien van een persoonlijk advies op maat. Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan een offerte of een sample van uw gewenste artikel aan.