Schrijfwaren

Schrijfwaren: de meest populaire relatiegeschenken. Verras uw relaties met één van de populairste relatiegeschenken; schrijfwaren. Schrijfgerei wordt door ieder doelgroep gebruikt en past daardoor ook bij iedere geefmoment. Denk bijvoorbeeld aan luxe pennensets voor uw zakenrelaties of leuke en kleurrijke schrijfwaren om weg te geven bij events. Uw relaties zullen uw gegeven schrijfwaren zeker waarderen en dagelijks gebruiken. Hierdoor wordt uw naamsbekendheid vergroot. Met bedrukt schrijfwaar bereikt u meer. Laat uw schrijfgerief bedrukken met uw logo en/of originele tekst.

Grote keuze schrijfgerei: pennen, potloden en meer

Het assortiment schrijfwaren bestaat uit meer dan honderd leuke, handige en originele artikelen. Het assortiment is opgedeeld in verschillende subrubrieken. Pennen zijn één van de meest gebruikte schrijfwaren en hebben ook het grootste bereik. In de subrubriek reclame pennen en fantasie pennen vindt u alle pennen die u kunt inzetten tijdens bijvoorbeeld evenementen, beurzen, etc. Maar wij bieden u uiteraard ook luxe pennen om weg te geven aan uw zakenrelaties of deelnemers van een training of masterclass. Daarnaast bieden wij u ook potloden en markeerstiften die bedrukt kunnen worden met uw logo en/of tekst.

Uw bedrukte pennen met logo snel in huis

U kunt uw schrijfwaren direct online bestellen. Geef tijdens het bestelproces aan wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is en wij zullen uw schrijfwaar bedrukken. Kiest u voor schrijfwaren met hele snelle levering (HSL) dan heeft u uw schrijfwaar nog sneller in huis. De bedrukte artikelen staan binnen 4 werkdagen verzendklaar. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.