• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Rituals: hét ultieme eindejaarsgeschenk voor medewerkers en relaties

De warme feestmaand is het moment om trouwe klanten en zakelijke relaties te bedanken, waardering te tonen voor collega’s en werknemers en natuurlijk om vrijwilligers in het zonnetje te zetten vanwege hun grote inzet. Niets wordt met meer plezier en dankbaarheid ontvangen dan een bijzonder geschenk. De Ritualspakketten voldoen volledig aan deze omschrijving. De pakketten bevatten verzorgende artikelen voor een luxe ontspanningsmomentje. Bovendien levert u ook een bijdrage aan de Tiny Miracles Foundation, een stichting die door Rituals wordt ondersteund.

Hoe het allemaal begon bij Rituals…

De geschiedenis van Rituals gaat terug naar 2000, toen oprichter Raymond Cloosterman begon aan zijn avontuur. Hij wilde rust brengen in de gehaaste wereld door functionele producten op de markt te zetten die in een fractie van de tijd volledige ontspanning bieden. Dit doet hij door een compleet aanbod van lichaams- en gezichtsverzorging, kleding, geurkaarsen etc. aan te bieden.

Gehaast najaar? Schenk uw relaties ontspanning

Met weinig moeite een ultiem geluksmomentje creëren, dat is wat de Rituals producten voor uw relaties kunnen betekenen. De Rituals producten hebben een basis van aromatische oliën en natuurlijke ingrediënten, waarbij innovatieve technologieën en oosterse tradities worden gecombineerd. Met de Rituals producten waant iedereen zicht direct in een ontspannen wereld waarbij alleen dat specifieke luxe moment centraal staat. Schenk ook uw relaties dit gevoel!

Rituals eindejaarspakket

Meer Ritual of Sakura ►

Rituals eindejaarspakket
Meer Ritual of Hammam ►

Rituals eindejaarspakket
Meer Ritual of Laughing Buddha ►

Rituals eindejaarspakket
Meer Ritual of Samurai ►

Rituals eindejaarspakket
Meer Ritual of Ayurveda ►back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact