Paraplu's

Paraplu’s bedrukt met uw eigen (bedrijfs-)logo. Regen is een van de normaalste zaken in Nederland. Houd uw relaties droog door ze een bedrukte paraplu te schenken. Een paraplu is een van de meest gewaardeerde en gebruikte relatiegeschenken. Het is een artikel dat altijd van te pas komt tijdens regenachtige dagen. Tijdens deze sombere dagen is het uw naam dat een lichtpuntje biedt. Hierdoor wordt uw naam/logo nogmaals in een positief daglicht gezet. Laat vandaag nog uw paraplu bedrukken met uw logo en/of tekst.

Kies nu direct uw favoriete paraplu online

In het assortiment paraplu’s vindt u diverse paraplu’s. Naast de traditionele paraplu vindt u hier ook stormparaplu’s, golfparaplu’s en kinderparaplu’s. Ook bieden we diverse merk paraplu’s zoals de aerodynamische paraplu’s van senz° en de luxe paraplu’s van Charles Dickens. In het assortiment opvouwbare paraplu’s vindt u talloze paraplu’s die in uw tas passen. Hier maakt u uw relaties zeker blij mee. Bekijk het volledige assortiment en laat u inspireren door de uitgebreide keuze.

Uw bedrukte paraplu eenvoudig en snel besteld

Wilt u uw relaties verrassen met een bedrukte paraplu? Bestel dan direct online uw paraplu. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Voor een persoonlijk advies op maat kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Hierdoor ontvangt u altijd een paraplu dat precies bij uw organisatie past. Uiteraard is het bij Van der Laar ook mogelijk om een offerte of sample van het gewenste artikel aan te vragen.