• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Ontdek de meerwaarde van relatiegeschenken

Iedere organisatie, club of vereniging stelt zich wel eens de vraag: "Hoe kan ik mijn marketingbudget zo effectief mogelijk inzetten?" En met welke kanalen bereikt u het beste resultaat? Helaas is er niet een pasklaar antwoord voor ieder bedrijf. 

Graag helpen wij u bij het vinden van het antwoord op bovenstaande vraag en willen we u laten zien waarom relatiegeschenken daar een belangrijke rol bij spelen.

Blader door de speciale brochure: Ontdek de meerwaarde van relatiegeschenken! 
Of lees hieronder meer. Wist u namelijk al dat:

- relatiegeschenken zo effectief zijn door de kracht van herhaling? De ontvanger krijgt uw relatiegeschenk herhaaldelijk onder ogen.

- 57% van de ontvangers van relatiegeschenken zich het merk of het bedrijf dat het item heeft gegeven herinnert. Ter vergelijking: voor TV reclame is dit slechts 28% en 32% voor radioreclame.
 
- schrijfwaren de populairste relatiegeschenken zijn. Een pen komt zo'n 7 keer in andere handen.

- pennen, USB-sticks en sleutelhangers het meest worden rondgedragen in aktetas of handtas.

- vooral nuttige relatiegeschenken langer bewaard worden. U kunt dan denken aan kalendersschrijfwaren, gezondheid- en veiligheidartikelen en tassen. 75% van de ontvangers bewaart de items langer dan een half jaar en maar liefst 37% heeft het relatiegeschenk na 2 jaar nog in zijn of haar bezit. 

Ontdek daarom nu zelf de meerwaarde van relatiegeschenken en zoek op Laar.nl hét relatiegeschenk dat bij uw bedrijf en uw doelgroep past!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact