• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Zo houdt u deze zomer een geslaagde barbecue: 3 opvallende barbecuegeschenken

Het is weer zomer! Fijn, niettan? Het zonnetje staat weer lekker lang aan de hemel en ’s avonds blijft de temperatuur aangenaam met een verkoelend briesje dat opsteekt. Bij veel Nederlanders begint het al te kriebelen als het weer beter wordt: tijd om de barbecue weer uit de schuur te halen! Met deze barbecuegeschenken worden uw relaties echte BBQkoningen en – koninginnen.

1. Opvouwbare barbecue

Een grote, chique barbecue in de schuur is niet voor iedereen weggelegd. Allereerst moet u natuurlijk überhaupt een schuur hebben – en ruimte om uw barbecue te stallen. Daarom is een opvouwbare BBQ een uitstekend relatiegeschenk om weg te geven aan bijvoorbeeld klanten en prospects. Deze BBQ laat zich gemakkelijk opvouwen en vervoeren in de bijgeleverde tas. Door het handzame formaat zijn de losse onderdelen bovendien ook nog eens eenvoudig schoon te maken na gebruik. Uw relaties hoeven alleen de kolen en aanmaakblokjes toe te voegen – en het vlees, natuurlijk.

2. Barbecueset

U kunt uw lappen vlees en groenten met een vorkje omdraaien, maar een als u een beetje serieus wil gaan barbecueën heeft u groter gereedschap nodig. Met een barbecueset verkleint u de kans dat er voedsel tussen de spijlen door de kolen in verdwijnt of onderweg tussen het rooster en het bord in het gras beland. Afhankelijk van hoe groot u wil uitpakken kan u gaan voor 3-delige sets tot super uitgebreide 18-delige sets.

3. Barbecueschort

Zorg voor bescherming tegen rook en spetters met een barbecueschort: zo houden uw relaties hun kleren schoon tijdens het barbecueën. Want zelfs de beste barbecueër laat zich nog wel eens verrassen door een vetspetter die net op die mooie broek beland. De schort wordt geleverd met barbecueset, zodat u twee vliegen in één klap slaat met dit relatiegeschenk.

Andere barbecueartikelen bedrukken? Bekijk het volledige assortiment barbecuegeschenken of neem contact met ons op voor persoonlijk advies op maat.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact