• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Victorinox zakmessen bedrukken: relatiegeschenken van Zwitserse kwaliteit

Victorinox zakmessen bedrukken met logoMet een Original Swiss Armyknive van Victorinox heeft u een zakmes van de hoogste kwaliteit in handen. Eenvoudig te herkennen aan het schildvormige logo met het Zwitserse kruis erin, is dit hét topmerk als het gaat over zakmessen. Daarom zijn wij bij Van der Laar trots dat we deze messen mogen bedrukken met uw naam, logo en/of tekst.

Als sinds 1891 is Victorinox de officiële leverancier van het Zwitserse leger. Tegenwoordig worden de zakmessen en andere producten van dit merk ook gebruikt door bekende instanties zoals de NASA. Wist u trouwens dat de naam Victorinox een samentrekking is van de naam van de moeder van de oprichter van het bedrijf – Victoria – en het Franse woord voor roestvrijstaal – acier inoxydable?

Bij Van der Laar hebben we 24 verschillende Victorinox messen die we kunnen bedrukken met uw logo en tekst. Van het instapmodel 8-delig economymes tot de superdeluxe Rescue tool waarmee u zeker indruk zal maken op uw zakelijke relaties. Voor welk model u ook kiest, één ding is zeker: met een Victorinox zakmes met bedrukking heeft u een uniek, hoogwaardig relatiegeschenk in handen!

Alle Victorinox messen »

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact