• Digitale drukproef vooraf
 • Offerte op maat
 • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Uitgelicht: Notitieboek Schürinck

schurinck bedrukken notitieboek

Nieuw in het assortiment bij Van der Laar is het PU leather notitieboek Schürinck. Dit stijlvolle notitieboekje is 80 pagina’s dik.

Door de off-white kleur van het papier ziet de Schürinck er niet alleen luxer uit, het papier schrijft ook nog eens fijner. Bovenin de pagina heeft u de ruimte om, naast de datum en het memonummer, ook aan te vinken wat voor weer het die dag was. Een leuke manier om later te kunnen zien u creatiever bent op regenachtige dagen of juist op zonnige dagen!

Nog een handige functie is de penlus in de rug van het boek. Hierin schuift u met gemak uw pen – ook bedrukt met uw logo en naam natuurlijk. U bedrukt de Schürinck vanaf 150 stuks met uw logo en/of naam. Kiezen kan uit 6 kleuren: zwart, wit, blauw, rood, paars en het vrolijke lime. Omdat de Schürinck van PU leather is gemaakt, is het boekje zeer buigzaam, zonder dat er kreukels in het leer komen. Hierdoor blijft het notitieboek er ook na lang, intensief gebruik netjes uitzien.

Combineer de Schürinck met een pen

Het unieke aan het notitieboek Schürinck, is dat het ons enige notitieboek is waarin u een pen in de rug kan schuiven. Hierdoor zullen uw relaties nooit meer hun pen vergeten. Natuurlijk wil u voorkomen dat een pen met opdruk van het logo van uw concurrent in de rug wordt gestopt: geef de relatie daarom gelijk een bijpassende bedrukte balpen die in de lus past. Dikkere pennen zoals de Balpen Big zullen niet passen, maar wij hebben een aantal pennen voor u uitgezocht die zowel qua formaat als qua kleur uitstekend bij de Schürinck passen!

 • De balpen Oslo (500 stuks met opdruk in één kleur voor € 188,50)
  Deze tijdloze pen is al vele jaren ons meest populaire artikel. En terecht, want voor een zeer betaalbare stuksprijs haalt u een betrouwbare pen in huis die uitstekend schrijft. De pen voelt robuust aan omdat deze van dik plastic is vervaardigd. U kunt de kleuren zwart, wit, rood en blauw combineren met de Schürinck.
 • De balpen Aperto (250 stuks met lasergravering voor € 258,50)
  De Aperto is een balpen die bij uitstek bij de uitstraling van het Schürinckboekje past. Uw logo komt op deze pen nog beter tot zijn recht omdat we deze pen graveren in plaats van bedrukken. Omdat de pen wat zwaarder is, schrijft deze beter maar voelt daarnaast ook duurder aan dan de prijs doet vermoeden. 
 • De stylus pen Touchy (300 stuks met opdruk voor € 185,50)
  Als u nog een extraatje zoekt, dan is een pen met een stylusdopje voor smartphone en tablet een goede keuze. Vooral als u weet dat uw relaties vaak gebruik maken van een tablet of telefoon raden wij aan een styluspen te bedrukken. De slanke Touchy past gemakkelijk in de penlus van de Schürinck is in 9 kleuren leverbaar.

Benieuwd geworden naar het notitieboek Schürinck? Vraag dan nu een gratis sample aan om het boekje te ontvangen en te testen!

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact