• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Top 6 relatiegeschenken voor de lente

Eindelijk, de lente staat voor de deur! Dat betekent niet alleen dat het langer licht is buiten en dat er beter weer aankomt, mensen raken ook beter gehumeurd van dit seizoen. Een perfecte gelegenheid om potentiële of bestaande klanten een toepasselijk relatiegeschenk te sturen. We maakten een top 6 van de leukste lente geschenken.

1.    Een vogelhuisje

Vogelhuisje met opdruk

Met dit vrolijke DIY vogelhuisje zit je tuin binnen mum van tijd vol met allerlei vogeltjes. Het huisje van waterafstotend karton bevestig je bijvoorbeeld aan een boom, zodat je de hele lente kan genieten van een nestelend vogelpaartje!

2.    Picknickkleed

Fleecekleed voor picknicks

Een praktisch relatiegeschenk, wat in de lente erg goed van pas zal komen. Een picknickkleed kan natuurlijk bedrukt worden met een bedrijfslogo, maar ook zonder een logo kan er plezier aan worden beleefd! Leuk om te geven in combinatie met de thermosfles of een barbecue set

3.    Een vrolijke thermosfles

Thermosfles kleurtjes

Een thermosfles is ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld een picknick in het park of een mooie fietstocht door de bossen. Om er een extra lente gevoel aan te geven kies je voor een vrolijke print op de fles. Het handige aan deze fles is dat je er warme dranken lang mee op temperatuur kunt houden en de dop een dubbele functie heeft, omdat het naast een dop ook een beker is waar je uit kunt drinken. 

4.    De picknickmand

Picknickmand sfeerbeeld

Wanneer de zon weer schijnt en de temperatuur stijgt, ziet het zachte gras er extra uitnodigend uit. Ga eens lekker naar buiten met het kantoor, de klas of de organisatie en geniet van een ouderwetse picknick mét picknickmand!

5.Waterfles

Dopper alle kleuren

Deze vrolijke waterfles is super handig, door het gemak van de dop. Deze dop kan namelijk ook als bekertje worden gebruikt. Opzich is dat niet nieuw, want de thermofles kent deze functie ook. Maar deze dop beschikt over een voetje, waardoor je het bekertje ook daadwerkelijk neer kunt zetten om op charmante wijze je drinken in te schenken.

6.Barbecue set

Barbecueset Laar

Wat is er gezelliger dan van de eerste zonnestralen genieten tijdens een heerlijke barbecue met collega’s of vrienden? Daar gaat deze barbecue set helemaal bij van pas komen!  Leuk gepresenteerd in een schort, met daarbij inbegrepen de meest gebruikte items voor het barbecueën. Het is ook mogelijk om het schort te bedrukken met een bedrijfslogo.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact