• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Top 6 leukste relatiegeschenken om uit te delen op festivals

Wanneer de doelgroep van uw bedrijf te vinden is op bepaalde festivals, is het extra leuk om die situatie te gebruiken om uw naamsbekendheid te verhogen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen door bedrukte relatiegeschenken uit te delen op deze festivals. In dit artikel hebben wij, ter inspiratie, 6 leuke relatiegeschenken onder elkaar gezet die ideaal zijn om tijdens een festival uit te delen.

1. Een pakje kauwgum

Wanneer het gaat om het uitdelen van relatiegeschenken zijn er een aantal tips waar u rekening mee moet houden. Eén van deze tips is dat u het best voor een kleiner relatiegeschenk kunt kiezen. Festivalbezoekers willen namelijk niet met een groot item in de hand rondlopen. Een pakje kauwgom is daarom een ideaal relatiegeschenk. Het is niet alleen een klein artikel, maar ook nog eens handig voor een frisse adem.

2. Een zonnebril

Een andere tip die wij u graag willen meegeven is dat het afstemmen van het relatiegeschenk en het soort festival erg belangrijk is. Gaat het om een festival dat in de zomer plaatsvindt? Dan is het goed om ook het geschenk hierop aan te passen. Een gratis zonnebril zal bij de bezoekers van een zonnig festival dan ook erg in de smaak vallen.

3. Een waterfles

Ook een bedrukt flesje, gevuld met water, is een passend relatiegeschenk voor een zomers festival. Geen enkele festivalganger zal een gratis flesje water afslaan. Door het etiket op een opvallende manier te laten bedrukken zal uw bedrijf extra opvallen.

4. Een verrekijker

Worden er tijdens het festival verschillende optredens gegeven? Dan kunt u door een verrekijker uit te delen veel bezoekers blij maken. De bezoekers zullen de optredens vanaf een afstandje beter kunnen zien en uw bedrijf zal tegelijkertijd een positief gevoel bij deze ‘potentiële klanten’ opwekken. Voor een muziek- of theaterfestival is vooral de opvouwbare verrekijker van karton geschikt.

5. Een blokzakje met snoep

Een zakje met snoep doet het bij iedereen goed. Door voor een blokzakje met snoep te kiezen en de verpakking van een leuke boodschap én uw bedrijfslogo te voorzien, kunt u uw naamsbekendheid op een snelle en smakelijke manier verhogen.

6. Een draagtas

Wilt u toch een iets groter relatiegeschenk weggeven? Dan kunt u kiezen voor het uitdelen van een bedrukte draagtas. Een canvas tas is niet alleen erg in de mode, waardoor deze giveaway geapprecieerd zal worden, maar heeft ook een ander groot voordeel. De kans is namelijk groot dat de tas na het festival ook door de bezoeker wordt gebruikt, waardoor meer mensen in aanraking zullen komen met uw bedrijf.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel of over één van onze relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact