• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Relatiegeschenken voor de allerkleinsten: babyartikelen bedrukken

Wanneer er een kindje wordt geboren, wilt u de trotse ouders natuurlijk feliciteren. Naast een kaart hoort daar absoluut een cadeautje bij. Het bedrukken van een babyartikel, zoals een speentje of een slabbetje, is een leuke en opvallende manier om een presentje te geven uit naam van uw bedrijf, organisatie of vereniging.

Bij Van der Laar vindt u een hoop artikelen die geschikt zijn als babygeschenk. Verras uw relatie met een attentie bij de geboorte van zijn of haar kind en laat een blijvende indruk achter: uw gebaar zal onthouden worden door de ontvanger. Ook met een klein geschenk toont u al aan dat u op de hoogte bent en blij bent voor de nieuwe ouders.

Slabbetje bedrukken

Met een slabbetje zit u altijd goed: het is typisch zo’n product waar ouders er niet genoeg van kunnen hebben. Op het witte slabbetje is bovendien meer dan genoeg plek voor uw opdruk. Buiten uw naam en/of logo kan u dus gemakkelijk iets anders kwijt. Met een grappige kreet of benaming ziet het slabbetje met opdruk er bovendien wat sympathieker uit. Denk bijvoorbeeld aan bedrukking van een tekst zoals “Lekker knoeien!”, “Bengel” of “Boefje”. Slabbetjes bedrukken kan bij Van der Laar vanaf 100 stuks. Alle slabbetjes zijn wit met een gekleurd randje.

Speen bedrukken

Voor de wat oudere baby is een speentje met opdruk een passend geschenk. De speen gaat lang mee. U kan de speen bedrukken op de voorkant: hier is niet heel veel ruimte, maar zo komt u logo er wel subtiel op te staan. Het speentje is geschikt voor baby’s van 3 tot en met 36 maanden: zo geeft u geen artikel dat maar kort te gebruiken is. Het leuke aan het bedrukken van het speentje is dat het mogelijk is om uw opdruk in full colour te plaatsen. U kan kiezen uit 8 vrolijke kleuren; passend bij uw bedrijfslogo of een mix zodat u bijvoorbeeld de ouders laat kiezen. Voor het laten bedrukken van verschillende kleuren neemt u contact op met onze medewerkers: zij helpen u graag verder.

Knuffel bedrukken

Ook het bedrukken van knuffels een is populaire keuze onder bedrijven die artikelen voor baby’s en jonge kinderen zoeken. Voor de allerjongsten is er het knuffeldoekje, voor de wat oudere kinderen het pluche nijlpaard of de knuffelbare beestenboel. Met het weggeven van een knuffel met uw logo erop verzekert u zichzelf van een plekje in de kinderkamer.

 Op zoek naar een specifiek ander babyartikel of babykleding zoals een rompertje? Onze medewerkers gaan graag voor u op zoek bij onze leveranciers. Neem contact op via de contactpagina.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact