• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Promotiemateriaal voor hardloopfans: zo gaat u een recordbereik halen

Hardlopen is hot! Uit het rapport Running Across Europe blijkt dat steeds meer mensen, voornamelijk vrouwen, beginnen met hardlopen. Wellicht heeft u ook al opgemerkt dat er zich steeds meer loopclubjes vormen, en dat hardloopevenementen en –wedstrijden steeds sneller uitverkocht raken.

Deze trend is tevens zichtbaar in andere markten: de markt voor hardloopartikelen zoals kleding en sportvoeding groeit en het magazine Runner’s World ziet de oplage stijgen. Niet zo gek, want uit een schatting van 2015 blijkt dat er miljoenen mensen in Nederland zijn die maandelijks of zelfs wekelijks gaan hardlopen. Grote kans dus dat uw doelgroep ook vaak gaat hardlopen! Bij het kiezen van promotiemateriaal kan u hier rekening mee houden, door te kiezen voor relatiegeschenken die goed aansluiten bij deze trend.

Telefoonhouder met uw logoTelefoonhoes arm bedrukken

Niks past natuurlijk beter bij een hardloopevenement, dan hardloopgeschenken! Bedruk bijvoorbeeld een neoprene telefoonhouder voor om de arm. Hiermee kan men tijdens het hardlopen gemakkelijk een smartphone meenemen, zonder dat deze in de weg zit. Bovendien wordt het hierdoor ook een stuk comfortabeler om muziek te luisten via een telefoon. Om zeker te weten dat de smartphones van uw relaties in de houder passen, gaat u voor de grote telefoonhouder met reflecterende randen voor extra zichtbaarheid.

Zichtbaarheid en veiligheid

Een andere categorie binnen de hardloopartikelen zijn de veiligheid- en zichtbaarheidaccessoires. Zorg ervoor dat hardloopliefhebbers ook in het donker goed zichtbaar zijn en toon aan dat u om hun veiligheid geeft: een attent cadeautje dus! Met opvallende schoenverlichting of een eenvoudig knipperlampje brengt u deze boodschap goed over. 

windbreker jack hardlopen

Windbreker Jacks

Relatief nieuw in het assortiment bij Van der Laar zijn de Sirocco jacks van B&C, voor hem en voor haar. Dit wind- en waterafstotende jack is in allerlei opvallende kleuren te bestellen. Omdat de stof, taffeta nylon, erg dun is, kan de windbreker gemakkelijk worden opgevouwen en meegenomen. Met de Sirocco jack geeft u een wat duurder cadeau: echter zal het ook lang meegaan. Geef het bijvoorbeeld aan nieuwe leden van uw hardloopclub wanneer zij lid worden, of als bedankje aan vrijwilligers na het helpen bij een hardloopevenement.

U vindt bij Van der Laar nog meer artikelen die uitermate geschikt zijn voor hardloopfans. Wij helpen u graag verder via wanneer u contact met ons opneemt: op basis van uw informatie geven wij namelijk altijd vrijblijvend advies op maat. Zo kunnen wij op basis van doelgroep en doel van het promotiemateriaal bepaalde artikelen aanbevelen.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact