• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Maak kennis met het meest milieuvriendelijke flesje ooit: de Bobble

bobble bedrukken productshot

Steeds meer mensen zijn bewust bezig met het milieu en de wereld om hen heen. Duurzaam leven én ondernemen wordt steeds normaler en dat is maar goed ook. Tegenwoordig zijn er dan ook heel veel manieren om op een bewuste en duurzame manier relatiegeschenken in te zetten. Nu is er het meest milieuvriendelijke, groenste relatiegeschenk ooit: de Bobble!

De Bobble waterfles is een voorloper in de strijd tegen de "plastic soep" die zich in onze oceanen vormt. Niet alleen wordt hergebruik van waterflesjes gestimuleerd, iets wat de Dopper bijvoobeeld ook doet, de fles is ook nog eens 100% recyclebaarbaar. De flessen van Bobble zijn van top tot teen gemaakt van afbreekbare materialen, zonder weekmakers en PVC. Daarmee is het de milieuvriendelijkste fles die u als relatiegeschenk in kan zetten.

Koolstoffilter tegen vreemde geurtjes en smaken

De Bobbles die u bij Van der Laar kunt bestellen bevatten allemaal een koolstoffilter. Deze filter verwijdert de koolstof chloor en ander organisch vuil waardoor het water schoner en beter smaakt. Op die manier kunnen uw relaties altijd genieten van een flesje vol verfrissend water, waar ze ook zijn. Dit maakt de Bobble ook uitstekend om mee te nemen op vakantie – bijvoorbeeld naar landen waar chloor aan het kraanwater wordt toegevoegd. Zo voorkomt u bovendien dat u telkens nieuwe, milieuvervuilende flessen (bron)water moet kopen.

U kan de filter in de Bobble gemakkelijk vervangen wanneer deze zijn werking begint te verliezen. Bobble zelf raadt aan de filter na 150 liter (ongeveer 275 volle flesjes) te vervangen. Nieuwe filters zijn te koop in verschillende winkels of in de webshop van Bobble. Wanneer u in één keer een groot aantal filters wilt kopen kan u contact met ons opnemen.

De drie Bobble varianten

Er zijn drie Bobble modellen te koop bij Van der Laar: de Classic, de Carry Cap en de Infuse. Alle drie zijn ze gemaakt zonder weekmakers. Dat betekent niet dat ze niet stevig zijn: de Bobble voelt robuust aan. Bovendien kunnen alle flesjes zonder problemen in de vaatwasser om ze schoon te maken.  

bobble infuse bedrukken

De Classic en de Carry Cap zijn in principe hetzelfde, alleen heeft de Carry Cap een andere dop. Voor beiden flesjes geldt dat de standaard opdruk plaatsvindt op een siliconenband die om de fles zit. Bij de Carry Cap variant zijn er echter meerdere opdrukmogelijkheden: neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

Naast het klassieke model is er nog de Bobble Infuse. Deze fles heeft een inhoud van 590 ml, tegenover de 550 ml van de Classic en Carry Cap, en daarnaast ook een verwijderbare filter. Hierdoor wordt de infusefunctie ingeschakeld: het rooster houdt stukken fruit en groente in de fles maar laat de smaak die zij in het water verspreiden door. Hiermee kan u op een gezonde manier een smaakje geven aan uw water. Ook hier zijn er meer opdrukmogelijkheden zoals full-colour all-over bedrukking waarbij de prijs op aanvraag is.

Wilt u meer weten over Bobble, hun verhaal en producten? Kijk dan op de Bobble website

 

Bobble Classic » Bobble Carry Cap » Bobble Infuse »

 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact