• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Kerstgeschenken: relaties verrassen met een bedrukt geschenk

De donkere dagen rond kerst zijn hét moment om uw zakelijke relaties en medewerkers te bedanken met een kerstgeschenk. Verras uw personeel met een tastbaar bedankje en toon uw waardering, of versterk de banden met business partners en zakelijke relaties door hen een exclusief, persoonlijk geschenk te geven. Bij Van der Laar Relatiegeschenken vindt u een uitgebreid assortiment aan kerstgeschenken: van simpele kerstdecoratie tot hoogwaardige corporate gifts. Wij geven u wat tips zodat u ook in 2015 weer een mooi, origineel geschenk kan samenstellen.

Kerstgeschenken tips

Tips voor kerstgeschenken in 2015

Wat geeft u, als bedrijf, uw personeel en relaties in 2016 mee? Altijd populair zijn de kleine cadeautjes voor onder de kerstboom. Denk dan ijskrabbers, warmtepads, mutsen en kerstdecoratie. Als u iets meer te besteden heeft, dan is een uitstekend eindjaarsgeschenk een fles wijn met custom full-color print. Zo kunt u uw creatieve kerstwens kwijt op een fles wijn of, helemaal in het thema, een fles glühwein. Van een wijnfles met uw eigen etiket maakt u ook gemakkelijker een zakelijk geschenk: geef de fles wijn bijvoorbeeld in een houten wijnkist of samen met een luxe wijnset.

Wilt u, naast uw personeel of zakelijke relaties bedanken, het kerstgeschenk ook gebruiken ter promotie? Vooral wanneer u een beperkt budget heeft, is dit helemaal geen gekke gedachte. Zo slaat u twee vliegen in één klap: u geeft een tastbaar bedankje mee én u werkt daarmee aan uw naamsbekendheid en bereik. Daarvoor zet u het beste artikelen in die zeer praktisch van aard zijn, zodat u zich verzekerd van een langdurig effect. Hieronder vallen bijvoorbeeld kalenders en agenda’s, waarmee u sowieso een jaar lang in beeld blijft. Maar ook de Dopper is een geschenk dat door de ontvangers voor een relatief erg lange tijd zal worden gebruikt. Als u echt indruk wil maken is een gepersonaliseerd messenblok een goede keus: een messenset of –blok is namelijk een artikel dat veel relaties niet direct zullen bezitten, maar wel in gebruik zullen nemen wanneer zij het van u krijgen.

 

Kerstgeschenken »

Luxe pennen graveren »

Wijngeschenken »

Agenda's & kalenders »

 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact