• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Goedkope relatiegeschenken met de ExcelLente stuntprijzen

Met de voorjaarsactie van Van der Laar relatiegeschenken Rotterdam pakken we groots uit: buiten alle mooie cadeaus die u bij een bestelling vanaf €250,- ontvangt, hebben wij ook de prijs (incl. opdruk) van een groot aantal artikelen verlaagd. Zo scoort u voortaan voor nóg minder nóg meer promotiemateraal met opdruk. Perfect om uw bedrijfsnaam en/of logo onder de aandacht te brengen of vrijwilligers bij uw organisatie of stichting te bedanken. Wij hebben vijf excelLente toppers voor u op een rijtje gezet:

1. Paraplu Cover ►
Deze paraplu met kunststof harmonica bescherming heeft een drukoppervlak op zowel het handvat als de paraplustof. Zo kan u dubbel onder de aandacht komen. Een mooi, betaalbaar geschenk voor de lente: u bestelt 48 stuks (inclusief opdruk en verzending!) voor minder dan €200.

2. Wrinkle armband Reflex ►
Met het aangename lenteweer wordt het steeds aantrekkelijker om ’s avonds buiten te sporten. Om toch zichtbaar te blijven in de schemering deelt u deze reflecterende uit aan uw relaties. Een leuk idee voor hardloopclubs en toerverenigingen.  

3. Markeerstift Bloem ►
Een vrolijke markeerstift in de vorm van een bloem: helemaal in lijn met het lentegevoel. Deze topper is nu in prijs verlaagd en is nóg goedkoper geworden. Leuk voor op school of kantoor, maar doet het ook erg goed als weggevertje op bijvoorbeeld een beurs of evenement. 

4. Bidon met koelelement en kompas ►
Met een strak lichaam de zomer in? Daarvoor zal u in de lente aan de slag moeten! Train de laatste winterkilo’s eraf tijdens een rondje hardlopen. Met deze bidon zullen uw relaties niet alleen gehydrateerd blijven, maar ook voorkomen dat ze verdwalen. Kwamen we nou vanuit het Zuiden of vanuit het Noorden?

5. USB ventilator ►
Deze gadget doet het goed op kantoor. Geen stopcontact nodig, deze ventilator plug je gewoon in de USB poort van je computer. Perfect om de heetste dagen door te komen deze lente en zomer!
 

Alle Lente Stuntprijzen »

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact