• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Geef veiligheid cadeau: 12 ideeën voor veilige relatiegeschenken

Relatiegeschenken in het thema veiligheid zijn al tijden populair in de bouwsector. Maar ook voor bedrijven in andere branches is een veilig relatiegeschenk relevant. Vandaag geven we u daarom 12 ideeën.

Veiligheidshesje bedrukkenBrandveiligheid

Brandveiligheid is zowel thuis als op kantoor van groot belang. Relatiegeschenken binnen dit thema zijn dan ook bij allerlei soorten bedrijven populair. De meest bekende relatiegeschenken zijn een brand- of blusdeken en een brandblusser.

Wel moet gezegd worden dat deze cadeaus meer geschikt zijn als relatiegeschenk dan als promotiegeschenk, omdat het geen 'kleine weggeefcadeaus' zijn, zoals een pen, usb-stick of keycord.

Onderweg

Een wellicht makkelijker en laagdrempeliger cadeau dat eveneens bij de meeste bedrijven in Nederland past, is een veilig relatiegeschenk voor onderweg. Reizen uw relaties regelmatig met de auto naar kantoor en naar klanten, dan zijn dit bijvoorbeeld handige cadeaus:

  • EHBO-set voor in de auto
  • Veiligheidshesje
  • IJskrabber (extra effectief in het najaar en vroege voorjaar)

Verwacht u echter dat uw relaties vooral op de fiets naar kantoor komen, dan zijn weer andere relatiegeschenken relevant. Denk aan fietslampjes of een reflecterende polsband.

Sporten

Fietsartikelen bedrukkenWerkt u in de sport- en vrijetijdsbranche of wilt u uw relaties simpelweg stimuleren om fit te blijven, maar wel op een veilige manier? Dan kunt u denken aan relatiegeschenken als veiligheidshesjes, reflecterende polsbandjes, lampjes en reflectoren voor tijdens het hardlopen of fietsen.

Met name in de herfst- en wintermaanden, wanneer het 's ochtends later licht wordt en 's avonds eerder donker, is het belangrijk dat buitensporters goed zichtbaar zijn voor andere verkeersdeelnemers.

Outdoor

Algemene survival items zijn altijd handig, en met name voor relaties die regelmatig in een outdoor omgeving te vinden zijn. Op dit gebied zijn ook veel relatiegeschenken te bedenken die veiligheid bieden. Denk bijvoorbeeld aan een zaklamp, kompas of een survivalvest. Ook hier kunt u uw bedrijfsnaam op laten drukken zodat uw bedrijf nog vaak herinnerd zal worden. Met name in de reis- en vrijetijdssector komen deze relatiegeschenken goed van pas.

Jaarwisseling

Bent u van plan uw klanten en relaties een geschenk te geven rond de kerstdagen? Wens hen dan een veilige jaarwisseling toe met een vuurwerkbril. U kunt dit cadeau altijd combineren met een bijpassend cadeau als een fles champagne of prosecco.

Wilt u nog meer ideeën opdoen voor een passend relatiegeschenk? Bekijk dan eens ons artikel met relatiegeschenk tips voor mannen en voor vrouwen. Voor vragen kunt u ons bellen op 010-7549265 of een bericht sturen naar verkoop@laar.nl.

 

 

 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact