• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Deze 4 relatiegeschenken zijn geschikt om uit te delen op een beurs

Wanneer u op een beurs staat om uw bedrijf te promoten en te netwerken, kan een klein geschenk net dat beetje extra waarde geven aan een relatie. Als dit geschenk ook nog is bedrukt met het bedrijfslogo en -naam, kunt u ervan uitgaan dat de andere partij het gesprek en uw bedrijf beter zal onthouden. Dit kan in de toekomst uiteraard een positief effect hebben voor uw bedrijf. Een relatiegeschenk dat uitgedeeld wordt op een beurs is eigenlijk een begin van een potentiële, duurzame relatie. Maar wat zijn nu eigenlijk geschikte relatiegeschenken om uit te delen op een beurs? In dit artikel zetten we er 4 voor u op een rijtje. 

1. RegenponchoPoncho bedrukken als beursgeschenk

Een regenponcho met bedrukking van uw bedrijf is in Nederland altijd een welkom geschenk. Ongeacht het seizoen is de kans op neerslag altijd aanwezig, dus een poncho komt regelmatig goed van pas. Wanneer u deze uitdeelt op een beurs, is de kans aanwezig dat uw bedrijf extra gepromoot wordt als uw relatie de poncho draagt. Deze poncho is makkelijk te dragen door de drukknopen aan de zijkanten. Daarnaast is de poncho voorzien van een capuchon.

2. Luxe pen

Een relatiegeschenk dat niet kan ontbreken aan deze lijst is natuurlijk een bedrukte pen. Pennen zijn doorgaans in alle stands op beurzen wel te vinden. Deze Business balpen is echter een net wat luxere balpen dan de pennen die er normaal gesproken worden uitgedeeld. Dit komt door de chique matte kleur, de metalen accenten en clip.

3. T-shirt

Naast een pen en een regenponcho, doen ook promo T-shirts het goed op beurzen en evenementen. Een bedrukt T-shirt van uw bedrijf zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam en – logo goed zichtbaar zijn. T-shirts met promotionele doeleinden kunnen ook goed gedragen worden door het eigen personeel op een beurs om een uniforme uitstraling te creëren. Het Santino-shirt heeft een oranje, Hollandse kleur, maar er zijn ook shirts in diverse andere kleuren beschikbaar.

4. Aansteker

Aansteker bedrukken als promotiemateriaal

Ondanks rookverboden op diverse plekken en de hoge prijs van sigaretten, wordt er nog door legio mensen gerookt. Wanneer iemand een sigaretje wil opsteken, gebeurt het dikwijls dat een mede-roker buiten of in het rokershok even geen aansteker heeft en deze aan u vraagt. Het is één van de makkelijkste manieren om een praatje te maken met degene. Een aansteker met bedrukking van uw bedrijf is direct een voor de hand liggend gespreksonderwerp.

 

Deze selectie van 4 relatiegeschenken worden regelmatig uitgedeeld op beurzen of evenementen en kunnen uw bedrijf voorzien van de nodige promotie. Zorg voor een duidelijke bedrukking en de basis van een duurzame relatie is gelegd. 

 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact