• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

De top 10 relatiegeschenken voor in de winter

Het wordt, langzaam maar zeker, kouder in Nederland en dat betekent dat de interesse voor ‘winterse relatiegeschenken’ bij bedrijven toeneemt. Voor sommige relatiegeschenken is dit hét moment om ze cadeau te doen. Wij stelden de top 10 populaire geschenken voor deze tijd van het jaar samen.

Winterse geschenken

1. Muts

In de tijd van het jaar waarin iedereen zich zo goed mogelijk warm probeert te houden, is de muts een logisch relatiegeschenk. In het bijzonder geschikt voor een winters evenement of bij bedrijven waar regelmatig buiten gewerkt wordt.

2. Mok

Of we nu thuis op de bank zitten of aan ons bureau op kantoor - in de wintermaanden drinken we dagelijks behoorlijk wat koppen koffie of thee. Bedrijven proberen extra op deze ontwikkeling in te spelen door een bedrukte mok als relatiegeschenk te geven.

3. Lippenbalsem

Met het koudere weer wordt onze weerstand op de proef gesteld. De kou, wind en regen zorgen in combinatie met de lagere luchtvochtigheid zorgen al gauw voor schrale, droge lippen. Om dat tegen te gaan, is het belangrijk dat u uw lippen vet houdt met bijvoorbeeld een lippenbalsem. Een welkom relatiegeschenk, in het bijzonder in de beauty & fashion sector!

4. Fleecedeken

De fleecedeken is een populair relatiegeschenk in uiteenlopende branches: van reizen tot wonen en outdoor. Lekker voor thuis op de bank of handig voor onderweg.

5. Thermosflessen en -bekersThermosfles met thermosbeker

Uw koffie of thee ook onderweg warm kunnen houden? Dat doet u met een thermosbeker of thermosfles. Bedrijven kiezen er steeds vaker voor om hun relaties thermosflessen of thermosbekers cadeau te doen, zeker als bekend is dat deze relaties vaak onderweg zijn voor hun werk.

6. IJskrabber

IJs krabben op de vroege ochtend is bepaald niet ieders hobby, maar als u in de kou uw ruit ijsvrij moet maken, is een ijskrabber wel erg praktisch. De ijskrabber is dan ook een typisch winters relatiegeschenk.

7. Hand- en bodylotion

Net als onze lippen hebben ook onze handen en de rest van onze huid het zwaar te verduren tijdens de winter. Om relaties eens lekker te verwennen, geven bedrijven daarom ook juist nu hand- of bodylotion cadeau. Dit geschenk is natuurlijk in het bijzonder populair binnen de branches beauty, fashion en persoonlijke verzorging.

8. Zadelhoes

In een land als Nederland, waar het zo vaak regent, komt een zadelhoes eigenlijk door het hele jaar heen wel van pas. Maar omdat de wintermaanden in Nederland extra in het teken staan van guur weer, past dit relatiegeschenk erg goed bij deze tijd van het jaar. Voor degenen die nog wat tips willen bij het bedrukken van zadelhoesjes hebben we een handige blog geschreven.

9. Thee

Dit relatiegeschenk sluit bijna naadloos aan op het tweede relatiegeschenk uit deze top 10: dagelijks drinken vele werknemers in Nederland een of meerdere koppen thee. Zeker in de winter, want daarmee houden we onszelf goed warm. Een mooie theebox of een set speciale theezakjes is dan ook een passend geschenk in december, januari en februari.

10. Reflecterende lampjes

Sommigen van ons kruipen het liefst op de bank onder een warme deken, maar voor degenen die fit en actief willen blijven door buiten te hardlopen of fietsen, is het belangrijk dat zij goed zichtbaar zijn in het donker. Veiligheidslampjes, maar ook veiligheidsvesten, reflecterende armbanden en polsbandjes met ledverlichting - het zijn relatiegeschenken die erg welkom zijn bij sportieve relaties.

 

Heeft u vragen over een van bovengenoemde relatiegeschenken of wilt u een offerte bij ons aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact