• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

De beste promotie- en marketing keuze met een budget onder de €150

Heeft u te maken met een beperkt budget, maar wil u toch graag uw naam, organisatie of evenement promoten? Met relatiegeschenken bereikt u meer dan met de meeste andere marketing- en reclame-uitingen. Met een bedrukt promotieartikel verzekert u uzelf van meerdere contactmomenten met uw doelgroep. Zo zal uw naam en logo beter herinnerd worden door de ontvanger. Waar u bij andere marketingopties al snel tegen hoge kosten aan zal lopen, zal u met een kleine eenmalige uitgave al een grote hoeveelheid promotiemateriaal kunnen aanschaffen. Speciaal voor diegenen die een beperkt budget hebben van onder de €150 hebben wij enkele populaire opties op een rij gezet:

1. De balpen Mega Budget Balpen Mega

Dé budgetpen is de balpen Mega. Deze spotgoedkope pen is al te verkrijgen vanaf 6 cent per stuk. Als u 500 stuks bedrukt met uw logo en/of naam in één kleur bestelt blijft u gemakkelijk binnen uw budget. Voor €148,50 worden de 500 balpennen (gratis) bij u of uw bedrijf bezorgd. Wanneer u zich realiseert dat een pen in zijn leven gemiddeld door zeven verschillende handen gaat, bereikt u met 500 pennen dus maar liefst 3500 personen. En dat voor nog geen €150!
Aantal: 500         Totaalprijs: €148,50»

2. Fluitje met halskoord Fluitje met halskoord bedrukken

Op zoek naar een klein weggevertje, geschikt voor jong en oud? Het fluitje met halskoord heeft een drukoppervlak op de zijkant voor uw naam of logo. Een leuk aandenken aan bijvoorbeeld een sportdag, schoolreisje of bedrijfsuitje.
Aantal: 240         Totaalprijs: €127,10»

3. Balpen Santinato Metalen balpen Santinato

Dat u met een wat kleiner budget werkt, wil niet zeggen dat u geen luxe geschenk kan bedrukken. De metalen balpen Santinato is al te bedrukken vanaf 50 stuks. Zo kan u uw relaties verblijden met een chique, gepersonaliseerd artikel zonder dat u er veel geld aan kwijt bent.
Aantal: 50           Totaalprijs: €120,50»

4. Sleutelhanger Kompas Kompas sleutelhanger

Een leuk geschenk voor avontuurlijke outdooractiviteiten is deze sleutelhanger met kompas. Perfect voor o.a. de scouting, maar ook bedrijfsuitjes of gewoon als hebbeding. Met een kompas raken uw relaties nooit meer de weg kwijt!
Aantal: 250         Totaalprijs: €141,00»

5. Kofferlabel Trunk Kofferlabel Trunk bedrukken

Uw naam en logo gaan de hele wereld over wanneer u een reisartikel zoals een kofferlabel bedrukt. Het kofferlabel Trunk is gemaakt van stevig PVC plastic en heeft een nylon koord waarmee u het label gemakkelijk aan uw bagage bevestigd. Op de achterkant van het kofferlabel is veel ruimte voor uw opdruk.
Aantal: 100         Totaalprijs: €112,50»

 

Advies op maat krijgen voor uw wensen en budget? Neem contact op met onze ervaren medewerkers!
 

Alle prijzen zijn ex btw

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact