• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

9 actieve relatiegeschenk ideeën

Tegenwoordig beginnen steeds meer mensen met het verbeteren van hun levensstijl, door bijvoorbeeld gezonder te eten. Bij deze manier van leven sluit het beoefenen van een sport naadloos aan. Een sportief en actief relatiegeschenk is daarom vandaag de dag een nuttige en leuke optie voor bedrijven en verenigingen. Hieronder volgen 9 ideeën voor actieve relatiegeschenken:

Beachbalset bedrukken1. Beach Ball Game Set

Met een beach ball set kan uw relatie lekker in de zon met zijn of haar voeten in de zee een balletje slaan met uw bedrijfslogo en -naam op de rackets gedrukt. Op deze rackets kunt u daarnaast ook een potje schaken of een spelletje mens-erger-je-niet spelen. Een ideale gift om spelenderwijs actief te zijn.

2. Koeltas Sport

Sporten met een koeltas is niet echt praktisch, maar een sportieve koeltas kan wel faciliterend zijn voor een actieve levensstijl. Handig voor het koud en vers houden van bijvoorbeeld een flesje water, smoothies of fruit wanneer u een dagje weggaat.

3. Stappenteller

Een ander goed en actief relatiegeschenk is een stappenteller. Deze is gemakkelijk te dragen en houdt daarnaast de verbrande calorieën bij. Hierdoor kunt u gemakkelijk de balans zoeken tussen hoeveel u beweegt en hoeveel voedsel u binnenkrijgt.

4. FrisbeeFrisbees bedrukken kleuren

De frisbee zorgt altijd voor vrolijke gezichten en gaat gepaard met actief sport en spel. Wat is dan een geschikter geschenk dan een frisbee met daarop een bedrukking van uw bedrijfsnaam en –logo?

5. Tafelvoetbal

Een ander geschikt relatiegeschenk is dit kleine tafelvoetbalspel. Uw relatie kan dit gebruiken als ontspanning tussen de kantooruurtjes door, of als amusement in huis met familie.

6. Picknickmand

Een picknickmand behoort zeker tot de luxere relatiegeschenken. Het is dus wel belangrijk om zeker te weten dat de ontvanger een persoon is die daadwerkelijk gebruik gaat maken van de mand. Verder past dit relatiegeschenk goed bij een gezonde en actieve levensstijl.

7. Multifunctionele SporttasSporttassen en reistassen

Wanneer u een sporttas krijgt voelt u zich haast verplicht om te gaan sporten: een multifunctionele sporttas als relatiegeschenk is dus de ideale motivator voor uw relatie om actief aan de slag te gaan! Een sporttas kan tevens gemakkelijk gebruikt worden als reistas.

8. Outdoor Survivalset

Een ander actief relatiegeschenk is een outdoor survivalset, die ongetwijfeld gepaard gaat met veel avontuur en activiteit. Deze set bevat diverse accessoires om succesvol in de natuur te overleven, zoals een kompas, een zaklamp, een zakmes en een poncho.

9. Hardloopset Jogging

Het ultieme actieve relatiegeschenk is een hardloopset met diverse joggingaccessoires, zoals een hartslagmeter, stopwatch, stappenteller en een FM-radioverbinding met headset. De hardloopset kan uiteraard niet ontbreken op de lijst met actieve relatiegeschenken.

 

Bovenstaande suggesties kunt u elk voorzien van uw eigen logo en/of tekst. Heeft u vragen over een van onze product of wilt u meer weten over het bestellen van promotiegeschenken bij Van der Laar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 010-754 92 65 of een mailtje te sturen naar verkoop@laar.nl. 

 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact