• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

7 vrolijke relatiegeschenken voor in het klaslokaal

Pennen, schriftjes, kleurpotloden.. Je hebt nogal wat spulletjes nodig als school! Gelukkig vindt u bij Van der Laar een breed assortiment aan schoolartikelen die u kunt gebruiken in het klaslokaal. Wanneer u de artikelen laat bedrukken, heeft de leerling ook nog eens een mooi aandenken wanneer deze naar het volgende jaar gaat. We selecteerden 7 vrolijke geschenken die het goed doen in ieder klaslokaal:

1. Kleurpotloden

Kleurpotlodenset 6 stuks

Met stip op nummer 1 staan kleurpotloden. Ook in de tijd van tablets en smartphones blijft kleuren namelijk leuk! Met een setje kleurpotloden kunnen kinderen nog steeds uren zoet zijn en de mooiste tekeningen maken. Bovendien stimuleert u zo de creativiteit van de leerlingen. Ook met een klein budget kan u al potloodjes voor de hele school aanschaffen; u kan natuurlijk ook voor extra lange kleurpotloden of een set met een puntenslijper gaan.

2. Balpen Animal

Leren schrijven wordt een stuk makkelijker met deze assorti vrolijke dierenpennen! De balpennen zijn van hout en hebben op de achterkant een dierenfiguurtje in de vorm van een kip, koe of beer. De balpen Animal wordt standaard in 6 verschillende kleur/diercombinaties geleverd en is in 4 kleuren te bedrukken met uw logo of andere opdruk.

3. Spaarvarken Piggy

Af en toe moet er eens even lekker gekliederd worden. Het spaarvarken Piggy, geleverd met verf en kwastje, kan naar hartenlust onder gekalkt worden. Daarnaast kan u het spaarvarken ook gebruiken als lesmateriaal om uw klas wat te leren over de waarde van geld. Wanneer uw school al over verf en kwasten beschikt, kan u die natuurlijk ook gebruiken voor het beschilderen van het spaarvarken.

4. Schoolset EcoSchoolset ECO geschenk

Als welkomstgeschenk voor een nieuwe klas is het een leuk idee om een schoolset te geven. Zo heeft ieder kind gelijk de belangrijkte schoolspulletjes in bezit. Met een schoolset kan iedereen gelijk aan de slag: de set Eco bevat namelijk een potlood, gum, balpen, schriftje, liniaal en een puntenslijper. Deze artikelen passen in het bijbehorende etui waarop u uw naam en/of logo kan laten bedrukken.

5. Kleurboek

Heeft iedereen al genoeg kleurpotloden en pennen? Kleurboeken kan je nooit genoeg hebben! Sinds kort biedt Van der Laar ook haar eigen kleur- en tekenboeken aan. Deze zijn in eigen beheer ontworpen en daarom extra betaalbaar. Voor de allerkleinsten is het kleurboek Farmer een goede keuze, omdat de kleurplaten in dit boek niet zo complex zijn. Extra veel platen vindt u in het kleurboek met 64 pagina’s, waarin ook ‘van punt tot punt’ kleurplaten staan.

Notitieboekje memoboekje smile

6. Set waskrijtjes

Een ander alternatief voor kleurpotloden, zijn wasco krijtjes. De waskrijtset Hamble bevat zes verschillende kleuren waarmee je uren kan kleuren. De waskrijtjes zijn leuk te combineren met het kleurboek, maar ook om zelf mee aan de slag te gaan. De Hamble set is ook nog eens erg betaalbaar: u bedrukt 240 stuks in één kleur voor nog geen € 120!

7. Notitie/memoboekje Smile

Dit boekje is altijd vrolijk! Het notitie- en memoboekje Smile bevat verschillende zelfklevende post-it notes en een klein notitieboekje. De memoblaadjes kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om belangrijke punten in een klapper te markeren en op de notitieblaadjes korte notities. Voor de wat oudere kinderen is dit een handig geschenk om in de tas te stoppen.

U vindt bij Van der Laar dus heel veel artikelen waarmee u het klaslokaal op kan vrolijken. Naast deze tips hebben wij natuurlijk nog meer relatiegeschenken die voor uw school bedrukt kunnen worden. Wij helpen u graag verder via wanneer u contact met ons opneemt: op basis van uw informatie geven wij namelijk altijd vrijblijvend advies op maat.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact