• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

6 relatiegeschenk ideeën voor mannen

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een veelgestelde vraag. Als werkgever heb je het niet altijd even makkelijk bij het uitkiezen van de juiste relatiegeschenken voor je personeel. Daarbij heb je nog een verschil tussen geschenken voor mannen en vrouwen. Want niet elk geschenk is sekse neutraal en niet elke man is blij met een vrouwelijk cadeau. Dat geldt evengoed voor vrouwen die een typisch mannen geschenk in hun schoot geworpen krijgen van de baas. Aan welke relatiegeschenken kun je dan wel denken voor je mannelijke collega’s of klanten? We zetten er een aantal op een rij.

 

1. Een horlogeRelatiegeschenken voor mannen bij elkaar

Dit geschenk bestaat natuurlijk in verschillende soorten en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een sportief siliconen model of juist een net heren horloge wat goed past bij een pak. 

2. Fleece vest

Ideaal voor het najaar, wanneer je toch graag nog lekker buiten wilt zijn maar het zonnetje al wat eerder verdwijnt. Een zeer geschikt geschenk voor mannen die graag buiten bezig zijn; in de tuin of met een glas in de hand op het terras. Daarbij kan een vest gemakkelijk bedrukt worden met een tekst of logo.

3. Een scheerset

Er is niks zo mannelijk als een scheerset. Leuk om te verpakken in een heren toilettas. Wanneer er wat meer budget te besteden is kan je de set nog aanvullen met een lekkere eau de toilet of aftershave. Hier wordt elke man blij van!

4. Een luxe pen

Een zakelijk man schrijft graag met een fatsoenlijke pen. Een mooie, luxe balpen geeft dat beetje extra zelfvertrouwen bij het zetten van een handtekening. Goed verpakt in een net doosje waar de pen gemakkelijk in te bewaren is op bijvoorbeeld het bureau.

5. Whiskey

Afhankelijk van de gelegenheid van het geschenk, doet een goede fles whiskey het vaak goed bij mannen. Bedenk wel dat het budget hier wellicht niet altijd toereikend voor zal zijn.

Voor wie budget geen rol speelt en helemaal wil uitpakken is het een leuk idee om vooraf naar een whiskey proeverij te gaan als bedrijfsuitje en ter afsluiting een fles whiskey cadeau te doen. Vergeet u de glazen niet?

6. Een messenset

Voor iedere man die graag in de keuken staat. Een messenset is een leuk idee voor een relatiegeschenk, omdat het erg nuttig is voor gebruik. Een mooi stuk vlees snijd je natuurlijk niet met een goedkoop, bot mes! Dit cadeau is leuk te combineren met bijvoorbeeld een goede fles wijn, een pan, of een ander veelgebruikt item voor in de keuken.

 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact