• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

5 promotiegeschenken die perfect zijn voor buiten

Ondanks de regen die we af en toe in Nederland hebben, is augustus een relatief mooie maand in het jaar. We pakken wat vaker de fiets, gaan op vakantie en gaan rond lunchtijd even een frisse neus halen buiten. Heerlijk! Bijpassend voor deze tijd van het jaar zijn relatiegeschenken voor buiten. Wij zetten 6 ideeën voor u op een rijtje.

1. Paraplu

Relatiegeschenken voor buitenOok in de zomermaanden hebben we regelmatig te kampen met buiten. Om uw relaties toch droog van en naar kantoor te laten komen, is een paraplu dan ook een buitengewoon bruikbaar relatiegeschenk.

Uw relaties kunnen tijdens de lunch toch even een ommetje maken en komen dankzij uw paraplu droog op hun afspraken aan. En ook in de vrije tijd (thuis of op vakantie) gebruiken relaties de paraplu regelmatig.

2. Strandartikelen

Op dagen met beter weer blijft de paraplu thuis, maar komen strandartikelen tevoorschijn. Diverse bedrijven geven dan ook nuttige strandartikelen weg als relatie- of promotiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan nuttige cadeaus als een strandtas, strandmat, koeltas, strandbal of strandlaken.

Niet alleen zijn deze geschenken heel bruikbaar, ook associëren de gebruikers het met een leuke ervaring, namelijk gezellig aan het strand met mooi weer.

3. Survivalkit

Zijn uw klanten of relaties meer avontuurlijke types? Dan is het beter om een survivalkit cadeau te doen. Voorbeelden van avontuurlijke, nuttige survivalcadeaus zijn karabijnhaken, een verrekijker, flacon of zakmes. Het enige dat uw relatie dan nog nodig heeft in de wilde natuur is overlevingsinstinct!

4. Barbecue

Aan het eind van een zomerse dag gaat menig relatie eens lekker in zijn of haar fijne tuinstoel zitten om van de geur van houtskool en een maaltijd van de grill te genieten. Precies, de barbecue gaat aan!

En om uw klanten een handje te helpen, kunt u diverse barbecue-geschenken geven die perfect passen bij zo'n heerlijke zomeravond. Denk aan een schort, handschoenen, tangensets en - als u wat meer te besteden heeft - de barbecue zelf.

5. Sportartikelen

Buiten zijn is gezond, de frisse lucht en zonnestralen op iemands gezicht doen goed. Gezondheid en beweging krijgen een steeds belangrijke rol in ons dagelijks leven. Om ook je relaties fit te houden en te stimuleren, kunt u sportaccessoires cadeau doen door middel van een promotiegeschenk.

Denk bijvoorbeeld aan een praktische bidon voor tijdens het fitnessen of fietsen of een compacte sporthanddoek die eenvoudig overal mee naartoe kan.

 

Bovenstaande suggesties kunt u elk voorzien van uw eigen logo en/of tekst. Heeft u vragen over een van onze product of wilt u meer weten over het bestellen van promotiegeschenken bij Van der Laar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 010-754 92 65 of een mailtje te sturen naar verkoop@laar.nl. 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact