• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

5 originele boodschappen bij een relatiegeschenk

Het kiezen van een geschenk voor uw zakelijke relaties kan lastig zijn. Wanneer u eenmaal een keuze heeft gemaakt, is het belangrijk om het relatiegeschenk op een passende manier te overhandigen. Op deze manier komt de boodschap die u wilt laten overbrengen met het geschenk, nog beter tot zijn recht. Ook kunt u ervoor kiezen om daadwerkelijk een boodschap aan het relatiegeschenk toe te voegen. In dit artikel hebben wij ter inspiratie 5 relatiegeschenken met toepasselijke, creatieve boodschappen opgenomen.

1. Picknickmand met een recept

Een picknickmand is perfect om nét voor de zomer aan uw zakelijke relatie te schenken. Het geschenk is niet alleen bruikbaar, maar zal uw relatie ook aan u en uw bedrijf herinneren tijdens een fijne picknick in de vakantie. U kunt dit relatiegeschenk nog iets specialer maken door een recept voor een picknickgerecht toe te voegen. Voorbeelden zijn recepten voor zomerse wraps of salades. Aan het recept kunt u een boodschap toevoegen waarin u de relatie een fijne vakantie én picknick met geliefden toewenst.

2. Wijn met een uitnodiging

Een fles wijn of een wijnset met het logo van uw bedrijf kan gezien worden als een relatiegeschenk dat altijd in de smaak zal vallen. Door een boodschap toe te voegen aan het zelf ontworpen etiket wordt dit geschenk al snel origineel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de zakelijke relatie, middels de boodschap, uit te nodigen voor een borrel bij u op kantoor. Het onderhouden van zakelijke relaties is immers erg belangrijk.

3. Eco notitieboekje met feiten

Hecht u waarde aan duurzaamheid? Dan is het extra passend om een duurzaam relatiegeschenk te kiezen, zoals een eco notitieboekje. Waarom duurzaamheid voor u en uw bedrijf belangrijk is, kunt u toelichten met een extra boodschap. Zo kunt u een brief aan het eco notitieboekje toevoegen, waarin u uitlegt hoe belangrijk het is om te recyclen. Op deze manier brengt u een sterk statement naar voren over de waarden van uw bedrijf en waarom u voor dit relatiegeschenk heeft gekozen.

4. Trolley met reistips

Vooral leuk wanneer u een bedrijf voert binnen de reisbranche: het schenken van een trolley met uw bedrijfslogo. Een bijpassende leuke boodschap is het toevoegen van een boekje met reistips. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de top 5 best bezochte hoofdsteden op te nemen met bijbehorende tips. U kunt hierbij denken aan tips voor bezienswaardigheden of uitgaansgelegenheden. Met deze extra boodschap kunt u uw zakelijke relatie laten zien hoe klantvriendelijk en meedenkend u bent.

5. Verzorgingsset met home-made masker ideeën

Een verzorgingsset of een badset zal, vooral bij uw vrouwelijke zakenrelaties, erg in de smaak vallen. Maar hoe kunt u een boodschap toevoegen die dit geschenk nog specialer maakt? Een goed idee is het bijvoegen van verschillende ideeën voor het maken van huisgemaakte gezichtsmaskers. Extra leuk: u kunt naast de verzorgingsset ook verschillende ingrediënten, zoals honing, cadeau geven zodat de relatie direct aan de slag kan met het maken van een natuurlijk gezichtsmasker. Uw zakelijke relatie zal versteld staan van de originaliteit van dit geschenk.

Bij het uitkiezen van een relatiegeschenk is het ten eerste erg belangrijk om een item te kiezen dat past bij uw bedrijf.  Wilt u ook een boodschap aan het geschenk toevoegen? Zorg er dan vooral voor dat ook de boodschap past bij zowel het bedrijf als het geschenk. Veel succes!

Heeft u vragen over onze relatiegeschenken? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen of adviseren u bij het vinden van een relatiegeschenk dat past bij uw wensen en behoeften.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact