• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

5 ideeën voor milieuvriendelijke relatiegeschenken

Door duurzame cadeaus te schenken aan uw relaties maakt u een overtuigend en verantwoord statement. Relatiegeschenken kunnen immers vergeleken worden met een visitekaartje van een bedrijf. Met een milieuvriendelijk relatiegeschenk geeft u als ondernemer aan dat u waarde hecht aan het milieu. Ook geeft u het goede voorbeeld. In dit artikel hebben we 5 ideeën voor milieuvriendelijke relatiegeschenken onder elkaar gezet.

1. Dopper Original

Een voorbeeld van een relatiegeschenk dat zowel duurzaam als helemaal van nu is, is de Dopper drinkfles. Door deze vaatwasbestendige drinkfles cadeau te geven speelt u in op het leven anno 2016, waar gezondheid centraal staat. Uw relaties zullen waarschijnlijk, tussen het harde werken door, moeite doen om goed te blijven drinken. Schenkt u een Dopper drinkfles met uw logo? Dan zal de relatie dagelijks aan u en uw bedrijf herinnerd worden. Leuk om te weten: de flessen worden in Nederland geproduceerd en Dopper draagt bij aan drinkwaterprojecten van Simavi.

2. Balpen Eco Leaf

Traditioneel en effectief: een balpen als relatiegeschenk. Wanneer u eerder pennen als relatiegeschenk heeft ontvangen is de kans groot dat u bij het gebruiken van de pen constant aan het bedrijf werd herinnerd. En dit is precies wat u met uw relatiegeschenk ook wilt bereiken. Door een duurzame balpen te schenken kunt u nóg meer aandacht van uw relatie verwachten. De Balpen Eco Leaf is een ecologische balpen, gemaakt van bamboe. Duurzaam en mooi!

3. Solar Suntree

Wilt u extra veel aandacht trekken met uw relatiegeschenk? Denk dan eens aan de Solar Suntree. De Solar Suntree heeft negen kleine zonnepanelen waarmee de relatie een smartphone of een MP3 speler kan opladen. Dit relatiegeschenk heeft een moderne uitstraling en is een enorme eyecatcher. Natuurlijk kan ook dit geschenk bedrukt worden.

4. Opvouwbaar vogelhuisje

Dit duurzame vogelhuisje sluit perfect aan bij de do-it-yourself trend van nu. Het is een vlot geschenk waar zowel jong als oud plezier mee kan hebben. Het huisje is gemaakt van waterafstotend karton en makkelijk om in elkaar te zetten. Vooral binnen de ‘groene’ branche zal dit originele en milieuvriendelijke relatiegeschenk erg gewaardeerd worden.

5. Mini Eclipse Solar zaklamp

De Mini Eclipse Solar zaklamp is anders dan een standaard zaklamp. De aluminium zaklamp met twee led-lampjes werk alleen op zonne-energie en kan tot wel 1 uur stroom genereren. Wanneer uw relatie de luxe geschenkverpakking opent en dit duurzame en handige cadeau tegenkomt, zal hij of zij blij verrast zijn.

De bovenstaande milieuvriendelijke relatiegeschenken zijn maar een klein onderdeel van ons ruime aanbod. Heeft u vragen over de producten of de mogelijkheden?

Wij beantwoorden uw vragen met plezier en kunnen ook adviseren bij het vinden van een passend relatiegeschenk.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact