• Digitale drukproef vooraf
 • Offerte op maat
 • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

4 relatiegeschenk ideeën voor vrouwen

Natuurlijk zijn smaken verschillend en kunnen we niet elke vrouw over één kam scheren. Dat gezegd hebbende, denken we dat er toch een paar relatiegeschenken zijn waar veel vrouwen warm voor lopen. Speciaal voor organisaties met veel vrouwelijke relaties, zetten we een aantal ideeën voor relatiegeschenken op een rijtje.

Poncho bedrukken als relatiegeschenk

1. Persoonlijke verzorging

Relatiegeschenken die iets te maken hebben met persoonlijke verzorging, zijn bij uitstek populair onder vrouwelijke klanten en relaties. Denk bijvoorbeeld aan lippenbalsem, zonnecrème, tissues, of toilettasjes. Deze relatiegeschenken zijn geschikt voor bijvoorbeeld wellnesscentra, zonnestudio’s, beautysalons of kappers.

Omdat deze geschenken vaak erg praktisch en compact zijn, worden ze veel gebruikt. Door uw tekst/logo op het cadeau te laten drukken, geeft u het relatiegeschenk een hoge attentiewaarde mee: juist omdat het artikel zo praktisch is, wordt het veel gepakt en gebruikt en komt uw merk regelmatig onder de aandacht van de ontvanger.

2. Reisartikelen

Reisproducten vallen zowel bij mannen als vrouwen in de smaak. Heeft u een bedrijf in de reisbranche of moeten uw klanten of relaties vaak op pad, dan maakt uw veel vrouwen met de volgende reisproducten waarschijnlijk wel blij:

 • Praktisch reissetje met naai- en manicurespullen
 • Zonnecrème in een handige tube voor reizigers naar zonbestemmingen
 • Comfortset met oordopjes, slaapmasker en nekkussen voor langere reizen

Al deze producten kunt u vanzelfsprekend met uw bedrijfslogo en –tekst laten bedrukken, zodat u altijd met uw relaties meereist.

3. Sportief en gezond

In een maatschappij waarin gezondheid steeds meer centraal staat en ook uw relaties bewuster bezig zijn met voeding en beweging, is een sportief relatiegeschenk helemaal geen gek idee. Dat kan sportieve kleding zijn of ander textiel, zoals een fitnesshandoekje, maar ook handige sportieve accessoires. Een aantal voorbeelden:

 • Een (opvouwbare) bidon
 • Een stappenteller
 • Een sporttas
 • Oordopjes voor tijdens het hardlopen of fitnessen
 • Een smartphone hoesje voor om de arm

Net als de persoonlijke verzorgingsproducten en reisartikelen kunt u ook deze relatiegeschenken bij ons laten bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat uw bedrijf altijd onder de aandacht blijft bij uw klanten en relaties.

4. Gezellig thuis

Met name voor bedrijven in de B2C-branche zijn relatie- en promotiegeschenken voor in de thuissfeer bijzonder geschikt. Dankzij het praktische karakter van veel huishoudelijke producten worden deze relatiegeschenken voor lange tijd gebruikt en krijgt uw cadeau dus een hoge attentiewaarde. 

Sleutelhanger huis graveren

Enkele ideeën waar u veel vrouwelijke relaties blij mee maakt:

 • Wijnsets
 • Geurkaarsen
 • Kaassets (bijv. een luxe kaasplank met kaasschaaf en kaasmes)

Uiteraard zijn dit zeer persoonlijke relatiegeschenken en is het belangrijk dat het cadeau dat u geeft ook direct raakvlak heeft met uw eigen organisatie. Wanneer het geschenk goed past bij de ontvanger, praktisch is en overeenkomst heeft met uw eigen bedrijf, zal het maximale waarde hebben en nog lange tijd voor extra naamsbekendheid zorgen.

Heeft u nog vragen over een van onze relatiegeschenken of over het laten bedrukken ervan? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact