• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

4 redenen om een luxe pen als relatiegeschenk te geven

Het kan best een opgave zijn om een geschikt relatiegeschenk te vinden. Hoe maak je een goede indruk bij je relaties én blijf je binnen budget? Wij hebben een idee, namelijk luxe pennen. Om je te overtuigen hebben we 4 redenen op een rijtje gezet.

1. Bijzonder opvallend

De pen is van oudsher een populair relatiegeschenk en wordt nog steeds door veel bedrijven aan hun klanten en contacten cadeau gedaan. Maar om net iets meer op te vallen en je relatie het gevoel te geven dat je jullie contact erg waardeert, kan het helpen om een luxe pen te geven in plaats van een normale pen.

Luxe pen graveren

Een luxe pen zal ook eerder aanvoelen als een persoonlijk geschenk dan wanneer je een set pennen cadeau doet – dit laatste is bijvoorbeeld juist ideaal als promotiemateriaal op een evenement.

2. Fijn in gebruik

Niet alleen heeft een luxe pen een hogere gevoelswaarde dan een normale pen, ook is deze waarschijnlijk prettiger in gebruik. Met name de pennen van Parker staan bekend om hun hoge kwaliteit. Het feit dat de pen fijn is in gebruik, betekent ook dat de gebruiker van de pen een positief verband legt met jouw merk.

Andersom geldt: wanneer je een pen cadeau doet die slecht schrijft, zal de ontvanger juist een negatieve koppeling maken met je merk. Heb je zelf nooit eerder meegemaakt dat je met een pen wilt schrijven die slecht werkt? Dat zijn pennen die je liever niet cadeau wilt krijgen!

3. Het gaat langer mee

Luxe pennen zijn niet alleen prettiger in gebruik, ze gaan ook langer mee. Dat is natuurlijk voor de ontvanger van het geschenk fijn, maar ook voor jou. Bij de aanschaf van luxe pennen laat je deze namelijk bedrukken en/of graveren met jouw bedrijfsnaam. Hoe langer de pen meegaat en gebruik wordt, des te langer jij in beeld blijft bij je relatie.

4. Geschikt voor elke relatie

Verschillende relatiegeschenken zijn enkel geschikt om cadeau te doen als je in een bepaalde branche werkt. Outdoorartikelen en sportieve geschenken moeten bijvoorbeeld echt bij je passen als organisatie. Een luxe pen? Die past altijd, zowel bij jouw organisatie als bij de klant. Dat maakt het kiezen van een passend relatiegeschenk meteen een stuk gemakkelijker.

Luxe pennen & schrijfsets »

Bij Van der Laar heb je de keus uit diverse luxe pennen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een losse pen, geschenk- of schrijfsets en pennen in kokers, allen in verschillende prijscategorieën. Heb je hulp nodig bij je keuze of heb je vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact