• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

3 relatiegeschenk tips voor het nieuwe jaar

Het begin van een nieuw jaar is een ideaal moment om de band met uw relatie nog eens te onderhouden en versterken. Een nieuw jaar betekent namelijk een frisse start, veel energie voor verdere samenwerking, geluk en succes. Dit gevoel wilt u dan ook graag overbrengen aan uw relaties, zodat zij ook in 2016 weer gemotiveerd zijn om zich voor u in te zetten. In dit artikel beschrijven daarom we een aantal relatiegeschenk tips voor het nieuwe jaar.

1. Een nieuw jaar op papier3-maandskalender Benelux

Een nieuw jaar betekent een nieuwe agenda of kalender. Dit is dan ook een relatiegeschenk dat goed van pas komt in het begin van 2016. Laat hier de naam van uw bedrijf op bedrukken en er zal vaak aan u gedacht wordt. Een agenda of kalender is immers iets dat dagelijks gebruikt wordt.

2. Proost op een mooi 2016!

Het begin van een nieuw jaar is een ideaal moment om te proosten. Daarom is het leuk en toepasselijk om een wijngeschenk te geven. Hierbij komt de uitspraak ‘proosten op het nieuwe jaar’ natuurlijk het beste tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan een wijnset met sommeliersmes, wijnthermometer, flessenstop en een wijndruppelvanger.

3. Focus op de goede voornemens

Blauwe Dopper geschenk

Het begin van een nieuw jaar is hét moment voor iedereen om goede voornemens te maken. Het is daarom leuk om hier op in te spelen met een relatiegeschenk.

Zo kunt u bijvoorbeeld inspelen op milieuvriendelijkheid. Een voornemen kan namelijk zijn dat een bedrijf of individu in het komende jaar meer wil bijdragen aan milieuvriendelijkheid. U kunt bijvoorbeeld een Dopper drinkfles geven. Dit is een duurzaam en groen product. Bovendien draagt het bij aan drinkwaterprojecten van Simavi. Deze drinkwater fles heeft een populair design en is zeer praktisch aangezien het lang mee gaat en vaatwasserbestendig is.

Een ander idee voor een milieuvriendelijk relatiegeschenk is een solar charger die zich oplaadt aan de hand van zonne-energie. Het leuke aan milieuvriendelijke relatiegeschenken is dat u een goede indruk geeft en de relatie wellicht stimuleert om ook duurzamer te werk te gaan. Daarnaast kunt u een leuke boodschap toevoegen als ‘Op een duurzaam 2016’.

Naast milieuvriendelijkheid is er nog een ander goed voornemen waar veel mensen zichzelf aan toewijden. Namelijk gezonder eten en meer bewegen. Hier kunt u ook op inspelen met uw relatiegeschenk. Daarnaast kunt u hier ook een leuke en toepasselijke boodschap toevoegen zoals: ‘Een gezond en sportief 2016 gewenst’. Een voorbeeld hiervan is een stopwatch die gebruikt kan worden tijdens het sporten.

Heeft u nog vragen over relatiegeschenken voor het nieuwe jaar bij Van der Laar? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis een offerte aan. 

Reageer op dit bericht.
We zijn benieuwd naar je mening!

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact