Milieuvriendelijke artikelen

Milieuvriendelijk artikelen bedrukt met uw logoMet de milieuvriendelijke artikelen straalt u gegarandeerd duurzaamheid uit. Verras uw relaties daarom vandaag nog met een duurzaam geschenk. Zij zullen zien hoe belangrijk u het vindt om duurzaam te ondernemen en zullen het geschenk dan ook zeker waarderen. Laat de milieuvriendelijke geschenken bedrukken met uw logo en/of tekst en draag een dubbele boodschap uit. Met het artikel laat u zien hoe belangrijk u het milieu vindt en met uw opdruk zorgt u voor naamsbekendheid.

Laat u inspireren door het assortiment milieuvriendelijke artikelen

In het assortiment milieuvriendelijk artikelen vindt u talloze duurzame geschenken met een moderne uitstraling. U vindt altijd wel een geschenk dat bij uw organisatie past. Bovendien bieden wij u een zeer uitgebreid assortiment ‘Eco pennen’ en 'Eco kleding.’ Daarnaast bieden wij u nog vele andere eco gadgets en praktische duurzame artikelen. Deze kunt u allemaal vinden in onze subrubriek ‘Diverse eco artikelen.’ Uiteraard kunnen wij alle milieuvriendelijke artikelen voor u bedrukken met uw logo en/of tekst.

Al uw milieuvriendelijke artikelen direct online besteld

Bestel direct online al uw milieuvriendelijke geschenken. Personaliseer de artikelen tijden uw besteltraject. Geef aan wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is en wij zorgen ervoor dat u artikel naar wens wordt bedrukt. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zo besteld u altijd een artikel dat precies bij uw doelstelling past. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een offerte of sample van uw milieuvriendelijke artikel aan te vragen.