Kleding

Kleding bedrukken met logo voor relaties en personeel. Heeft u binnenkort een marketingactie? Bereid u hier dan op voor met relatiegeschenken en bedrukte promotie kleding. Kleed uw medewerkers in t-shirts of polo’s bedrukt met uw slogan, logo en/of andere tekst. Hierdoor wordt uw herkenbaarheid en het effect van uw actie nog groter. Een bedrukt t-shirt, sweater of jas is uiteraard ook een heel leuk relatiegeschenk waar u menig relatie blij mee kunt maken.

Bekijk het assortiment promotie kleding en bedrijfskleding

In het assortiment kleding vindt u diverse promo en bedrijfskleding. Het assortiment is opgedeeld in verschillende subrubrieken zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Naast de promotiekleding t-shirts en polo’s vindt u ook ander textiel. Denk bijvoorbeeld aan truien en sweaters, jacks, bodywarmers en fleece artikelen voor tijdens de koudere dagen. Daarnaast bieden wij u ook badtextiel met o.a. handdoeken en badjassen. Voor ieder gelegenheid, evenement of promotieactie vindt u passend textiel die u kunt laten bedrukken.

Goedkoop kleding bedrukken en direct online besteld

Bereid u voor op al uw evenementen en marketingacties en bestel vandaag nog uw promotiekleding. Bij Van der Laar kunt u direct online uw promotietextiel bestellen. Geef tijdens het bestellen aan wat uw gewenste aantal, kleur en opdruk is en wij zorgen voor een succesvol product. Breng ook eens bezoek aan onze showroom en laat u inspireren door het brede aanbod promotietextiel. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies op maat of vraag een offerte of sample van het gewenste artikel aan.