Artikelen voor in huis

Huishoudelijke artikelen bedrukt met uw logo: een origineel geschenk. Verras uw relaties met leuke en praktische huishoudelijke artikelen. Huishoudelijke artikelen komen altijd van pas en worden zeker gewaardeerd. Met de huishoudelijke spullen laat u zien dat u naast zaken ook om uw relaties geeft, door ze een leuk geschenk voor in huis te geven. Verblijd uw relaties vandaag nog met dit originele geschenk. Uiteraard kunnen wij de huishoudelijke- en keukenartikelen bedrukken met uw (bedrijfs-) logo en/of tekst.

Bekijk hier al uw huishoudelijke artikelen en home products

Het assortiment huishoudelijke artikelen bestaat uit vele leuke en praktische artikelen. Zo vindt u er naast homeproducts als kaarsen e.d. ook keukenartikelen. Denk hierbij o.a. aan flesopeners, servies en glaswerk en nog veel meer. Bent u opzoek naar een luxe relatiegeschenk? Wij bieden u luxe home products, zoals wijngeschenken voor in de winter en barbecuesets voor in de zomermaanden. Zo vindt u altijd, het hele jaar door, een geschenk dat bij u past. Met het uitgebreide assortiment homeproducts mag Van der Laar zich een groothandel huishoudelijke artikelen noemen.

Uw huishoudelijke artikelen direct online te bestellen

Bij Van der Laar kunt u direct online al uw huishoudelijke artikelen bestellen. Tijdens het besteltraject kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn, zoals het gewenste aantal, kleuren en opdruk. Daarnaast bieden wij bij Van der Laar nog vele extra’s. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd een offerte of sample van het artikel aanvragen. Ook kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies op maat.