• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Het aanleveren van logo’s en afbeeldingen
Voor het aanleveren van uw logo’s en afbeeldingen gaat onze voorkeur uit naar een digitaal bestand voor Apple Macintosh. Wij gebruiken de volgende software pakketten:

- Adobe Illustrator CS of lager, voorzien van illustratie en fonts (*.ai of *.eps)
- Adobe Photoshop CS, gelaagde versie
- Adobe InDesign CS, voorzien van illustratie en fonts
- Coreldraw 9.0 (voor Windows), voorzien van illustratie en fonts

Het aanleveren van teksten
Indien u tekst in andere bestanden dan hierboven genoemd wilt aanleveren verzoeken wij u vriendelijk van tevoren contact op te nemen met onze studio. Alle gebruikte lettertypes aanleveren of omzetten naar lettercontouren.

Het gebruik van de juiste drukkleuren
Alleen Pantone-kleuren (PMS) gebruiken (uitgezonderd full-colour drukwerk). Indien dit niet mogelijk is, stuur dan een kleurenstaal per post. De daarbij behorende PMS-kleur wordt dan zo nauwkeurig mogelijk voor u benaderd.

Indien uw drukwerk in full colour moet worden bedrukt, vragen wij u een correcte kleurenprint naar ons te sturen. Hiermee kunnen wij zorgen dat het uiteindelijke resultaat conform uw wensen wordt uitgevoerd.

Wanneer het niet lukt uw logo, vignet, afbeelding en/of (promotie)tekst tijdens uw online bestelling te uploaden of op te geven dan kunt u het ook digitaal aanleveren:

- per e-mail via verkoop@laar.nl tot een bestandsgrootte van 5MB. Grotere bestanden kunt u eenvoudig verkleinen als u het “inpakt” / omzet naar een .zip-bestand. Mocht het bestand hierna nog boven de 5MB uitkomen dan kunt u het ook mailen naar verkoop@laar.nl maar dan via Yousendit.com.

- door het op een CD-ROM te zetten en op te sturen naar Van der Laar Relatiegeschenken, Postbus 24327, 3007 DH Rotterdam. Geef hierbij duidelijk aan om welke bestelling het gaat samen met uw bedrijfs- en contactgegevens.

Indien het juiste materiaal niet door u kan worden aangeleverd dan kan onze studio tegen kostprijs een geschikte werktekening maken.

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact