Gereedschappen & Lampen

Lampen en gereedschap met logo als relatiegeschenk. Bent u opzoek naar een leuk geschenk voor uw ‘handige’ relaties? Dan bent u bij Van der Laar aan het juiste adres. Hier vindt u talloze lampen en gereedschap waar u uw relaties heel blij mee kunt maken. Gereedschap is niet alleen leuk voor uw ‘handige’ relaties, maar ook voor alle andere relaties. De lampen en gereedschap zijn namelijk leuke gadgets die altijd handig zijn om te bij de hand te hebben. Uiteraard kunnen wij uw lampen en gereedschap bedrukken met uw logo en/of tekst.

LED lampen, gereedschappen en nog meer werktools

In het uitgebreide assortiment bij Van der Laar vindt u talloze gereedschappen en lampen. Denk bijvoorbeeld aan handige zakmessen, multitools en tangen, deze komen altijd van pas. Maar wij bieden u ook rolmaten en andere gereedschappen die u kunt laten bedrukken met uw logo. Ook op gebied van licht vindt u altijd wat u zoekt. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het uitgebreide assortiment zaklampen. Handig voor tijdens het klussen, maar ook voor outdoor activiteiten en op vakantie.

Bestel direct online al uw bedrukte gereedschap

Al uw werktool en LED lampen kunt u direct online bestellen bij Van der Laar. Tijdens het besteltraject kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Wij zorgen ervoor dat uw zakmes, multitool, rolmaat of zaklamp netjes bedrukt wordt met uw logo en/of tekst. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een offerte of sample van het artikel aan te vragen. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of een bezoek brengen aan onze inspirerende showroom.