Eten & Drinken

Eten, drinken en snoepgoed met logo als relatiegeschenk. Waar kunt u uw relaties ten alle tijden blij mee maken? Dat is de vraag die menig marketeer zich afvraagt. Het is belangrijk dat er hierbij gedacht wordt aan de behoefte van uw relaties. Verras uw relaties bijvoorbeeld met eten of drinken bedrukt met uw logo. Een basisbehoefte waar u extra waarde aan kan geven. Uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen. Uiteraard bieden wij u een uitgebreid assortiment eten en drinkproducten die wij voor u kunnen bedrukken met uw logo en/of tekst.

Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment eten en drinken

Wij bieden u vele producten op gebied van eten en drinken. Het assortiment is dan ook opgedeeld in twee subrubrieken. De eerste subrubriek ‘Eten’ bestaat o.a. snoepgoed zoals lolly’s, mintblikjes, en snoeppotten. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment ‘Drinken’, bestaande uit waterflesjes en energy drank. In het assortiment vindt u altijd wel een artikel waar u uw relaties blij mee kunt maken.

Uw bedrukte snoepgoed direct online besteld

Bij Van der Laar kunt u altijd uw eten en drinken online bestellen. Tijdens het besteltraject kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een offerte of sample van het artikel aan te vragen. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies op maat. Zo ontvangt u altijd een artikel dat precies bij uw organisatie en uw doelgroep past.