Elektronica

De nieuwste elektronica bedrukt met uw logo. Elektronica is niet meer weg te denken in de huidige multimedia wereld. U en uw relaties kunnen niet zonder. Het is daardoor ook een effectief communicatiemiddel. Laat de elektronica artikelen bedrukken met uw logo en vergroot hiermee uw naamsbekendheid. Uw relaties zullen een bedrukt elektronica artikel zeker waarderen. Niet alleen omdat dit luxe uitstraalt, maar ook omdat het een praktisch artikel is dat zij iedere dag kunnen gebruiken.

Laat u verrassen door het uitgebreide assortiment

In het assortiment elektronica vindt u diverse elektronische apparaten, gadgets en meer. De calculators, horloges, klokken en weerstations zijn praktische relatiegeschenken waar u menig relatie blij mee maakt. Maak jong en oud ook blij met bedrukte MP3/MP4 spelers en radio’s. Hier vindt u o.a. een custom made MP3 speler, deze kunt u geheel naar wens laten vormgeven. Voor een persoonlijk advies over de custom made MP3 speler kunt u altijd contact opnemen met een van onze adviseurs. Neem ook eens een kijkje in het assortiment ‘diverse computerartikelen’ voor nog meer leuke artikelen en (smartphone) gadgets.

Al uw elektronica direct online besteld

U kunt alle elektronische artikelen direct online bestellen. Ook kunt u tijdens het besteltraject aangeven wat u gewenste aantal, kleur en opdruk is. Of het nu een smartphone cover, een rekenmachine of een MP3 speler is, wij kunnen het allemaal voor u bedrukken met uw logo en/of tekst. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om een sample of offerte van het artikel aan te vragen. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt.