Caps en mutsen

Caps en mutsen geborduurd met uw eigen (bedrijfs-) logo. Caps en mutsen zijn een aanvulling op uw kleding en horen in ieder seizoen thuis. Verras uw relaties in de winter met een geborduurde muts en in de zomer met een kleurrijke cap. Zij zullen dit geschenk zeker waarderen. Doordat uw relaties steeds met de cap of muts lopen bereikt u ook meer mensen dan u in eerste instantie verwacht. Geborduurde caps en mutsen zijn ook ideaal als werkkleding. Heeft u binnenkort een grote marketingactie of een leuk evenement. Laat dan uw caps of mutsen bedrukken met de slogan van de actie of evenement. Uw promotieteam zal snel herkend worden en het effect van uw actie wordt groter. U kunt uw medewerkers ook kleden in een bedrukte t-shirt en/of polo.

Kies uit vele leuke caps, mutsen en hoedjes

Bij Van der Laar heeft u een ruime keuze aan caps en mutsen. Het uitgebreide assortiment is opgedeeld in diverse subrubrieken, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het assortiment ‘Luxe caps’ voor een luxueus en praktisch geschenk voor uw relaties en/of medewerkers. Ook hebben wij een groot assortiment ‘Goedkope caps’ deze zijn ideaal voor grote acties of evenementen. Voor de koudere dagen bieden wij u een ruim assortiment mutsen/sjaals. Verder bieden wij u een zeer origineel assortiment hoedjes. Uiteraard kunnen wij alle caps en mutsen voor u bedrukken met uw logo en/of tekst.

Uw geborduurde cap of muts direct online besteld

Bestel direct online uw cap of muts voorzien van uw eigen logo en/of tekst. U kunt alle artikelen zeer eenvoudig online bestellen. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Bovendien heeft u bij Van der Laar de mogelijkheid om een offerte of sample van het gewenste artikel aan te vragen.