• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Bedrukt = gratis levering
0
010 - 754 92 60

Bieropener bedrukken met uw logo of tekst

Een bieropener bedrukt met logo of tekst is één van de meest gezochte promotieartikelen in ons assortiment. Tegen een klein prijsje bedrukt u een flesopener met uw opdruk naar keuze: het ideale weggevertje dat door uw klanten, relaties of andere doelgroep graag zal worden gebruikt. Bier- en flesopeners worden namelijk al gauw bewaard, op tafel of in de keukenla. Elke keer wanneer er een biertje of andere fles moet worden geopend, zal uw opdruk opnieuw onder de aandacht komen. Zo vergroot u uw bereik, versterkt u uw naamsbekendheid en verbetert u uw imago. En dat voor een eenmalige investering.

De bieropener sleutelhanger: een handige variatie

Bij Van der Laar vindt u grofweg twee verschillende openers: de klassieke opener, zoals de flesopener met flesafsluiter, en de sleutelhanger flesopener. Deze laatste versie is er in allerlei soorten en maten: elk jaar vergroten wij ons assortiment verder uit met dit populaire artikel. Een bieropener sleutelhanger met sleutelring bevestigt u gemakkelijk aan uw sleutelbos. Zo hebben uw klanten, prospects en andere relaties uw bedrukte opener altijd in de broekzak zitten. En wanneer de nood hoog is, bied de sleutelhanger met uw opdruk of gravering de redding: dat is nog eens positief onder de aandacht komen!

Bieropener graveren en andere opvallende ideeën

Wilt u net dat beetje extra aandacht genereren? Bij Van der Laar kan u verschillende fles- en bieropeners laten graveren. Ga bijvoorbeeld voor de metalen kroonkurkopener: geleverd in luxe geschenkverpakking is dit een artikel dat wat meer luxe uitademt. Ook de sleutelhanger met bieropener en winkelwagenmunt is te graveren. Andere opvallende openers zijn o.a. de pizzasnijder-met-opener, de sambabal en de reddingsboei. Bekijk alle bieropeners hieronder:

back to top
Sluiten

Garanties

Geen verrassingen

Contact