Auto, fiets & veiligheid

Relatiegeschenken voor de auto, fiets en uw veiligheid. Verras uw relaties eens met praktische geschenken voor bijvoorbeeld in de auto of op de fiets. De auto- en fiets artikelen zijn artikelen die altijd mee de weg op gaan, waardoor uw naamsbekendheid en bekendheid nog groter wordt. Waar u uw relaties ook blij mee kunt maken zijn veiligheidsartikelen. Verras ze bijvoorbeeld met een handige EHBO set voordat zij op vakantie gaan. De veiligheidsvesten zijn bovendien ook zeer geschikt voor uw personeel tijdens evenementen en festivals. Laat de auto-, fiets- en veiligheidsartikelen bedrukken met uw logo en/of tekst.

Een volledig assortiment auto-, fiets- en veiligheidsartikelen

In het assortiment ‘auto, fiets en veiligheid’ vindt u vele originele en praktische relatiegeschenken. Voor uw relaties die altijd onderweg zijn bieden wij u vele auto-artikelen en fiets-artikelen. Met o.a. fietslampen, zadelhoezen en meer. Verder vindt u in het assortiment diverse EHBO sets en veiligheidsartikelen. Hiermee zijn uw relaties altijd op alles voorbereid. In het brede assortiment vindt u altijd een artikel dat bij uw organisatie en bij uw relaties past.

Bestel snel en eenvoudig uw relatiegeschenken online

Al uw auto-, fiets- en veiligheidsartikelen kunt u direct online bestellen bij Van der Laar. Tijdens het besteltraject kunt u precies aangeven wat het gewenste aantal, kleur en opdruk is. Hierdoor ontvangt u altijd een artikel dat geheel naar wens is bedrukt. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers voor een persoonlijk advies op maat. Bent u er nog niet helemaal uit? Vraag dan een offerte of sample aan van het artikel waar u interesse in heeft.