Agenda's & kalenders

Kalender en agenda bedrukken met uw bedrijfslogo? Laat nu uw kalender en/of agenda 2016 bedrukken met uw logo en/of tekst en schenk uw relaties een origineel geschenk. Zij zullen uw agenda en kalender het hele jaar door gebruiken. Uw naam en logo zal hierdoor het hele jaar door in beeld komen. Dit draagt bij aan het vergroten van uw naamsbekendheid. Uw relaties zullen de ‘papieren’ agenda en kalender zeker waarderen. Deze kunnen ze in tegenstelling tot de mobiele agenda altijd gebruiken, ook als er geen verbinding is. Uiteraard kunnen wij de agenda’s en kalenders bedrukken met uw logo, bedrijfsgegevens en/of tekst.

Kies uw favoriete agenda, kalender en/of bureaukalender

Het assortiment agenda’s en kalenders is ingedeeld in twee subrubrieken. In de subrubriek agenda’s vindt u diverse agenda’s voor 2016. U vindt hier o.a. zakagenda’s en bureauagenda’s welke allen te bedrukken zijn met de door uw gewenste opdruk. De agenda’s zijn ideaal geschikt om weg te geven als relatiegeschenk aan uw relaties, klanten en personeel. Ook bieden wij uw kalenders voor 2016, bijvoorbeeld: Weekkalenders, maandkalenders, scheurkalenders, wandkalenders en bureaukalenders. Ook deze zijn te bedrukken met uw logo. U vindt altijd een agenda of kalender dat bij uw organisatie past.

Agenda en kalender laten drukken? Bestel nu

Alle agenda’s en kalenders zijn direct online te bestellen. Geef tijdens het bestelproces aan wat de gewenste aantallen, kleuren en opdruk zijn. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw bestelling een succes wordt. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid een sample en/of offerte van de door uw gewenste agenda en/of kalender aan te vragen.