Aanstekers

Bedrukte aanstekers als promotiemateriaal of give away. Aanstekers zijn een van de meest gebruikte relatiegeschenken. Heeft u binnenkort een evenement of een leuke marketingactie? Versterk dan nu uw boodschap door bedrukte aanstekers met logo weg te geven aan uw bezoekers en relaties. Zij zullen uw geschenk zeker waarderen. Bovendien worden de aanstekers regelmatig gebruikt, bijvoorbeeld bij het aansteken van kaarsen. Ook worden aanstekers vaak uitgeleend. Dit betekent dat uw bedrukte aansteker in meerdere handen terecht komt, waardoor ook uw naamsbekendheid wordt vergroot. Laat uw aanstekers bedrukken met uw logo en/of tekst.

Ruime keuze aan reclame aanstekers en luxe aanstekers

Het assortiment aanstekers is opgedeeld in twee subrubrieken. In de subrubriek lucifers vindt u diverse luciferdoosjes en mapjes. In het assortiment reclame aanstekers vindt u vele soorten aanstekers variërend van luxe aanstekers en elektrische aanstekers tot leuke reclame aanstekers. Ook bieden wij u merk aanstekers van o.a. BIC en Unilite. In het uitgebreide assortiment aanstekers vindt u altijd wel een aansteker dat bij uw organisatie en uw doelgroep past.

Uw bedrukte aanstekers online besteld

U kunt uw bedrukte aanstekers snel en gemakkelijk online bestellen. Laat ons weten wat uw gewenste aantal, kleur en opdruk is en wij zorgen voor succesvol resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met het succesvol halen van uw (marketing) doelen. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid een offerte of sample van de door u gewenste aansteker aan te vragen.